Użytkownik BroznyRhyme6108 Opublikowano 26 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 Twój nick na serwerze: BroznyRhyme6108 Nick admina banującego: Consola Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana Czas oraz data bana: 18.55 26.07 Serwer na którym dostałeś bana: UWAGA. Pisze slowo z filtra. Mod sprawdz czy nie reklamuje!.117.137:27015 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): wychodze se z deatchmetchu , i wchodze se w console wpisuje se " connect UWAGA. Pisze slowo z filtra. Mod sprawdz czy nie reklamuje!.117.137:27015 " i mi normalnei wchodzi na serwer i jak sie ladowalo wszystko to nagle wyskakuej mi okno ze dostalem bana od consoli na czas 0 minut i probowalem sie laczyc kilka razy ale nic nie daje . Ogolnie sprawdzilem tez za co mam bana i pisze mi ze za multikonto , i to pewnie dostalem bana przez to bo zmienilem ip przed wlaczeniem csa i mi pewnie dalo ip z banem Link do Sourcebansa z twoim banem: Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/Brozny/ @ Admin CS:GO ONLY MIRAGE #2 Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 26 Lipca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 Ip się pokryło z inną zbanowaną osobą, wracaj do gry. Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 26 Lipca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi