Użytkownik raverson Opublikowano 9 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Nick z Cs'a: 他们打电话给我。LEURE Admin banujący: Jakiś lisek Serwer: Klasyczny DD2 Data zdarzenia: Przed chwilą Opis sytuacji: Jak już przyjmujecie kretynów na stanowiska Admina to przynajmniej ich przeszkolcie, bo pajac nawet nie umie mi ssów zrobić. Nie wiem jak on mi je robił, ale zbanował mnie na pewno ręcznie, bo sam powód bana jest inny, powiadomienie o ssach nie wyswietlało się w lewym dolnym rogu i w ogóle tych ssów mi nie zrobiło. Resztę wy już musicie rozwiązać. Link do bana z amxbansa (http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php): http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=2193 Wycinek bana z konsoli: Niepotrzebny jak macie bansa. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 10 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 @LichuOfficialny Odnośnik do komentarza
Użytkownik raverson Opublikowano 10 Grudnia 2018 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Da radę jeszcze wieczorem pograć? Typ był na forum, lecz się nie udzielił. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ YepHacker Opublikowano 10 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Oglądałem Demko, Z moich podglądów Gracz jest Czysty. (Ban nie słuszny) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 11 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 @Trivor Nadaj ostrzeżenie dla @LichuOfficialny za nierozpisanie demka. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 11 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi