Użytkownik _BEYON_ Opublikowano 27 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 1. Imię: Karol 2. Wiek: 17 3. Nick# na Discord: Kalo713#1783 4. Ile czasu spędzasz na Discord: Z pół dnia 5. Twoje doświadczenie z Discord: Duże mam swoje serwery związane z gta 6. Dlaczego akurat Ty powinieneś zostać adminem: Myślę że bym sie przydał na tą posadę i bardzo lubie siedzieć na discordzie 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 27 Lipca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 @ Admin DISCORD Wypowiadać się Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka _Żelkowa_ Opublikowano 27 Lipca 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 (edytowane) Aktywność słaba wgl to jej nie ma. Nie kojarzę Cię wgl fajnie by było jakby ludzie Cię tam trochę jednak kojarzyli .JESTEM NA NIE. Popraw aktywność i daj się poznać ludziom. Pogadaj z nami czasem na kanale głosowym czy popisz by ludzie Cię kojarzyli bo Ja szczerze Cię nie kojarzę. Edytowane 27 Lipca 2022 przez RudziaA Odnośnik do komentarza
Donator J.Strzelcu Opublikowano 28 Lipca 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2022 Wiek + Aktywność - W ogóle Cię nie kojarzę na discordzie, popraw aktywność i bardziej sie udzieliaj i wtedy spróbuj !!! 1 wiadomość?????????????? Jakiś żart?? ZDECYDOWANIE JESTEM NA NIE! Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 28 Lipca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi