Użytkownik suntago_231 Opublikowano 28 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2022 Twój nick na serwerze: 𝘚𝘢𝘯𝘵𝘪𝘢𝘨𝘰 Nick admina banującego: kamyczekk Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana Czas oraz data bana: 07/28/22-13:05 Serwer na którym dostałeś bana: ★ StrefaSkilla.pl ★ [MIRAGE #2] ★ | TR128 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): grając na serwerze byłem od dzisiejszego dnia ze 30min byłem w dżungli przeciwnicy byli w conectorze i na pałacu na pałacu olałem bo w conektorze wiedziałem że jest i 2 nie wiedizałem że jest jeszcze 1 ale chwile potem 2 jakby sie ustawili w jednej linii ja ich zabijając obok był ten 3 fakt dziwne troche ale dostali heady wtedy gdy ich zabiłem poszedł mi cały magazynek w pałacu byl jeszcze 1 ja akurat przeładowywałem wchodząc do dżungli wtedy mnie zabił. pomijając tę sytuacje dostałem odrazu bana zostałem zbanowany bez wyjaśnienia które powinno zajść sytuacja na wytłumaczenie i dostałem perma do tego.... (chcę prosić o chociaż wytłumaczenie się o raz gdy sie to nie spłeni skrócenie bana na 2 tygodnie z perma) dziekuje miłego dnia Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:708413349&advType=steamid Link do twojego profilu steam: [U:1:1416826699] Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: niestety nie posiadam bo nie umiem sie zbytnio posługiwać konsolą Odnośnik do komentarza
Użytkownik svx. Opublikowano 28 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2022 @ kamyczekk 48h 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik asdfghjkl Opublikowano 29 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 Gracz jest czysty, pomyłka z mojej strony przepraszam. Spoglądając na gracza nie zauważyłem że skacze mi packetloss 5-30% i były lagi, a ja myślałem ze to gracz ma problem. Przepraszam. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik svx. Opublikowano 29 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi