Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - 𝘚𝘢𝘯𝘵𝘪𝘢𝘨𝘰

suntago_231

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: 𝘚𝘢𝘯𝘵𝘪𝘢𝘨𝘰
Nick admina banującego: kamyczekk
Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana
Czas oraz data bana: 07/28/22-13:05
Serwer na którym dostałeś bana: ★ StrefaSkilla.pl ★ [MIRAGE #2] ★ | TR128
Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): grając na serwerze byłem od dzisiejszego dnia ze 30min byłem w dżungli przeciwnicy byli w conectorze i na pałacu na pałacu olałem bo w conektorze wiedziałem że jest i 2 nie wiedizałem że jest jeszcze 1 ale chwile potem 2 jakby sie ustawili w jednej linii ja ich zabijając obok był ten 3  fakt dziwne troche ale dostali heady  wtedy gdy ich zabiłem poszedł mi cały magazynek w pałacu byl jeszcze 1 ja akurat przeładowywałem wchodząc do dżungli wtedy mnie zabił. pomijając tę sytuacje dostałem odrazu bana zostałem zbanowany bez wyjaśnienia które powinno zajść sytuacja na wytłumaczenie i dostałem perma do tego....   (chcę prosić o chociaż wytłumaczenie się o raz gdy sie to nie spłeni skrócenie bana na 2 tygodnie z perma) dziekuje miłego dnia
Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:708413349&advType=steamid
Link do twojego profilu steam: [U:1:1416826699]
Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: niestety nie posiadam bo nie umiem sie zbytnio posługiwać konsolą

• svx. zmienił(a) tytuł na [ODWOŁANIE] - 𝘚𝘢𝘯𝘵𝘪𝘢𝘨𝘰
  • Użytkownik

Gracz jest czysty, pomyłka z mojej strony przepraszam. Spoglądając na gracza nie zauważyłem że skacze mi packetloss 5-30% i były lagi, a ja myślałem ze to gracz ma problem. Przepraszam.

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]