Użytkownik Snufap Opublikowano 28 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2022 Imię: Filip Wiek: 16 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?:Chciałbym zostać opiekunem bo spędzam dużo czasu na serwerze i chciałbym się jakoś przysłużyć. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem:surf+rpg Czy byłeś kiedyś Opiekunem?:Nie Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10):7 (zawsze można się poduczyć ) Wsparcie finansowe (TAK/NIE):Tak Link do profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199087209097/ Coś o sobie: Jestem Filip zacząłem na nowo grać w cs po przerwie. Bardzo spodobał mi się tryb surf+rpg mam tam toptime,toprpg10 i top. Gram sporo a na serwerze nie widzę za często (nie widziałem ani razu) administratorów. Nie wiem co mam więcej powiedzieć. Mam nadzieje że spodobało wam się moje podanie i nie zanudziłem was. 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 28 Lipca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2022 (edytowane) Nikt cię tutaj nie zna konto dopiero co założone. W skrócie jesteś tutaj dla wszystkich obcy więc wątpie czy ktoś ci da taką posadę . Daj się poznać i spróbuj za jakiś czas. Na nie. Edytowane 28 Lipca 2022 przez Krip Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 29 Lipca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 @ Trivor @ Andrzej. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 29 Lipca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi