Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - Smaijli UBT 1.6

GENERAL ALADEEN

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick:  @ GENERAL ALADEEN
Nick oskarżonego: @ smajli´'^
Powód skargi:  Zamykanie swojego odwołania w strefie banów dawanie sobie unbana w bansie.
Opis sytuacji: No typ napisał odwołanie swoje i  sam zamknął swój temat. To jeszcze sobie sam dal unbana w bansue .Co jest niedopuszczalne a mógł poprosić innego UBT. Żeby mu zdjol bana z bansa I zamknoł temat. Przecież miał Kripa KARAKOTA.
Data i godzina zdarzenia:  Wczoraj 9 godzin temu
Miejsce zdarzenia: 

Dowody: chrome_screenshot_1659064577045.thumb.png.483739cfaa4718b8fa067d6150c7fad9.pngchrome_screenshot_1659064205704.thumb.png.aaa22ca1eb0710310b5a68a262d8117d.png

chrome_screenshot_1659064101683.thumb.png.527c51d0fd2e87915adc7af8d8cc060d.png

Coś od siebie: Od początku. od kiedy tu jestem na strefie to nie widziałem żeby UBT swój temat zamknoł i dał sobie UB.

Edytowane przez GENERAL ALADEEN
  • Ha ha 1
  • WTF 1
  • Użytkownik

Nie no czuje sie jak w kabarecie jakims.

1. Wez popraw ortografie bo oczy bola

2. W regulaminie NIC o tym nie ma ze nie moge sobie dac ub, jedynie pisze, ze jestem traktowany jako uzytkownik. Napisalem odwolanie -> Admin nawet rozpiski nie dal tylko napisal "UB" -> Tak samo by to bylo u uzytkownika. Jaki problem zebym sobie siebie odbanowal zeby innym UBT nie zawracac glowy? Czemu szukasz problemy tam gdzie ich nie ma?XD

3. Nie no beczunia, Ty umiesz sie wgl bansem obslugiwac? Gdzie ja ci tego bana usunalem? Przeciez ban dalej jest, nawet nie mam permisji zeby bany usuwacXDD https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=6215

Jezeli wyzsza administracja chciala by takie cos zabronic, to by jasno w regulaminie UBT pisalo: "Calkowity zakaz odbanowania samego siebie".

Edytowane przez smajli´'^
  • Trzymaj się 1
  • Tak sobie 1

pro.gif.9c5f3f4356f7e2b5e52f5ef022eb7dbc.gif

22 minuty temu, smajli´'^ napisał:

Nie no czuje sie jak w kabarecie jakims.

1. Wez popraw ortografie bo oczy bola

2. W regulaminie NIC o tym nie ma ze nie moge sobie dac ub, jedynie pisze, ze jestem traktowany jako uzytkownik. Napisalem odwolanie -> Admin nawet rozpiski nie dal tylko napisal "UB" -> Tak samo by to bylo u uzytkownika. Jaki problem zebym sobie siebie odbanowal zeby innym UBT nie zawracac glowy? Czemu szukasz problemy tam gdzie ich nie ma?XD

3. Nie no beczunia, Ty umiesz sie wgl bansem obslugiwac? Gdzie ja ci tego bana usunalem? Przeciez ban dalej jest, nawet nie mam permisji zeby bany usuwacXDD https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=6215

Jezeli wyzsza administracja chciala by takie cos zabronic, to by jasno w regulaminie UBT pisalo: "Calkowity zakaz odbanowania samego siebie".

Zakazane jest nadużywanie dostępu w bansie. No nie możesz sobie sam dawać ub. To pokaż mi przykład i temat tu na sieci. Gdzie UBT sam sobie daje ub i zamyka temat.  A co do bana sorki złe mi się napisało miało być ub. Już poprawiam

chrome_screenshot_1659083636988.png

Rozumiem jakbyś napisał skargę jakby @ smajli´'^  odbanował się bez odwołania lub sam swoje demo ocenił i się odbanował. Wtedy byłoby z buta +1 lub ban + degrad jeśli demo byłoby spalone.

Jednak @ OroKoroner  napisał, że gracz jest do unbana więc w sumie to... gdzie jest problem?

Skargę odrzucam, ale dodam do regulaminu podpunkt 

6 godzin temu, smajli´'^ napisał:

"Calkowity zakaz odbanowania samego siebie".

żeby nie było niejasności.

• Lubię to! 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]