Użytkownik Kamiloc Opublikowano 29 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 Witam piszę w nietypowej sprawię, mam zakupionego Cs'a na steam około 10 lat i na każdym komputerze działał znakomicie, w ostatnim czasie zakupiłem nowy sprzęt i za każdym razem gdy próbuje się połączyć z serwerami to po wejściu na serwer od razu dostaję Crash. Robiłem reinstall steama, Cs'a, zaaktualizowane są wszystkie sterowniki i dalej lipa. Poniżej umieszczam link do video co się dzieję. z góry bardzo dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 29 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 (edytowane) Podejrzewam ze jeden z ostatnio dodanych dodatkow, jak ultimatedounds powoduje przepelnienie listy mozliwych obiektow na mapie - i serwer zdycha. Zrob tak zacznij od usuwania ekstra dodatkow, az namierzysz ten z którym serwer sie nie odpala. Kiedyś wpadłem na pomysł, że mam 2 pliki "libdist" oraz 3 pliki "listenserver" Zostawiłem tylko po 1 i śmigają mapy normalnie i wszystko mi śmiga dobrze. Edytowane 29 Lipca 2022 przez GENERAL ALADEEN Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 12 Sierpnia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi