Użytkownik paszka Posted December 10, 2018 Użytkownik Share Posted December 10, 2018 (edited) Nick z Cs'a: paszka Admin banujący: demolka Serwer: DD2 Data zdarzenia: 10.12.2018-11:35:38 Opis sytuacji: Eeeeee, Normalnie życiówkę miałem zabijałem każdego i staty 84/0 chciałem 100/0 ale nie pykło bo banicje dostałem. Niech demolka rozpisze demo. Link do bana z amxbansa (http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php): http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=2251 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : paszka [AMXBans] Reason : ' Czitowanie ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 441628426 ' [AMXBans] Your IP : ' 46.134.65.42 ' [AMXBans] =============================================== https://www69.zippyshare.com/v/UPCSMRX3/file.html Link do dema Edited December 10, 2018 by paszka Link to comment
Zmiksowany Posted December 10, 2018 Share Posted December 10, 2018 Może by ktoś to w końcu zobaczył ? Link to comment
Użytkownik gardoc[t]123 Posted December 10, 2018 Użytkownik Share Posted December 10, 2018 To dobry odpał xddd Link to comment
Użytkownik cosmo6 Posted December 10, 2018 Użytkownik Share Posted December 10, 2018 Nic nie wnosisz do tematu Link to comment
ostry Posted December 10, 2018 Share Posted December 10, 2018 @paszka oj ty farcie masz szczęście że mnie nie było na pewno nie było by do zera 1 Link to comment
YepHacker Posted December 10, 2018 Share Posted December 10, 2018 Widzę że ładne staty @demolka Czekamy Link to comment
Użytkownik demolka Posted December 11, 2018 Użytkownik Share Posted December 11, 2018 (edited) Sprawdzę to demko dziś. Tak wiec do czasu rozpisania demka nie spamujcie. Nie wiem o której to zrobie ale będzie dziś rozpisane. Ed/// 8:47 - momentalny przeskok celownika z modelu na model? ciężko to inaczej wytłumaczyć. Napewno nie uwierze w to że jest to korekta ustawienia celownika ponieważ za szybko się to dzieje. 9:01 za te sytuacje dostał bana, natomiast inne całkiem odzwierciedlenie miała ta akcja na żywo czego niestety na demku nie widać. Tak naprawdę w sytuacji 9:01 to nic nie widać na tym demku, nie widać tego co było widać podczas gry. Jak dla mnie zbyt mało by dać bana ponieważ pierwszą akcje można tłumaczyć tak naprawdę jako"odrzut broni. Możecie zobaczyć sobie te akcje z 8:47 i dać swoją ocene. Edited December 11, 2018 by demolka Link to comment
Marves Posted December 11, 2018 Share Posted December 11, 2018 Oglądnąłem momenty na demku i moim zdaniem gracz jest czysty. Link to comment
Marves Posted December 11, 2018 Share Posted December 11, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts