Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - admin

matematykar

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Twój nick: 999
2. Nick oskarżonego: prawdopodobnie @ iMm*3r4 ale pewny nie jestem, musicie sprawdzić kto mi dał kicka
3. IP/SID oskarżonego: jest to admin, więc macie
4. Data i czas zdarzenia: 30.07.2022 około 7:40
5. Powód skargi: niesłuszny kick oraz lekceważące podejście do gracza
6. Opis sytuacji:  Gram sobie i nagle admin daje mi kick z powodem "upomnienie o wyk.bug" (17:44 na demku). Nie wiem o co chodzi, więc po wejściu na serwer pytam się admina na U@ za co ten kick,  ale on mi tylko odpisuje, że za jakieś menu broni. Dalej nie rozumiem za co dostałem kick'a, więc pytam go o co dokładnie chodzi, lecz ten nie udziela mi odpowiedzi. Ponawiam pytanie na U@ jeszcze  kilka razy, lecz nadal bez odpowiedzi. Admin najwidoczniej wolał mnie zignorować i sobie dalej gracz niż wytłumaczyć mi za co  dostałem kick'a. Tak właśnie szanuję się graczy na tym serwerze. Liczę, że zostaną wyciągnięte konsekwencje wobec tej osoby.
7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie):  http://762494.hltv2.pukawka.pl/hltv-2207300727-de_dust2-1659158820-1659160080.zip

Edytowane przez matematykar
  • Lubię to! 1
  • Ha ha 4
  • Użytkownik

gośc zostal zgloszony przez gracza,ze wykorzystuje dwie (karabin + awp) dostal upomnienie slowne po czym kick,nie rozumie co tu wyjasniac i czy to ma cel ta skarga? szkoda czasu

Kick był niesłuszny, gracz nie łamał regulaminu. Z racji, że to pierwszy problem z adminem to się kończy na słownym pouczeniu.

• Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]