Użytkownik _BEYON_ Opublikowano 30 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 Twój nick: @ _BEYON_ Nick oskarżonego: @ Hana_Montana @ RudziaA @ Animeq Powód skargi: Złe zachowanie, Bez postawnie nadał mi przerwe na 24h Opis sytuacji: Dołączyłem wczoraj na dc przywitałem sie i posłem spać i wtedy użytkownik bociu zaczął mnie wyzywać to nie moge być popychadłem i mu odpowiedziałem i wtedy też zaczął sie do mnie sapać jego "gang" Data i godzina zdarzenia: 30.07.2022 godzina:11:00 Miejsce zdarzenia:dc Dowody: Coś od siebie: To chyba chore się tak odzywać się do użytkowników dc @ Hana_Montana ? 5 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Virtual Opublikowano 30 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 Coś od siebie : idź na te świeże powietrze dziecko i skończ się napinać 1 3 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka _Żelkowa_ Opublikowano 30 Lipca 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 (edytowane) Napisałam grzecznie "zaraz wam pokażę inteligencję 🙃" a Ty do mnie z tekstem "zrobisz loda" co widać na Twoim ss. Więc ktoś chyba jednak się rozpędził z owym słownictwem. Skarga w moją stronę za słowo bez obrazy fajnie bardzo fajnie. Powinieneś bana dostać od razu za takie zachowanie. A następnym razem jak dajesz ss to proszę dać od samego początku od czego się zaczęło a nie tam gdzie jest już wymiana zdań bo zaczęło się jednak tam inaczej niż to przedstawiłeś. Więc jakby nie patrzeć to jednak sam zacząłeś i się jednak zbyt bardzo zagalopowałeś z tekstami. A co do Hany stanął w mojej obronie bo jednak jestem kobietą a Ty przegiąłeś. Skarga do kosza 😚 a Tu masz ss jak się właśnie ta wymiana zdań zaczęła 🙋♀️ Edytowane 30 Lipca 2022 przez RudziaA 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 30 Lipca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 No Dzień dobry Co ty sobą prezentujesz że jeszcze piszesz tą skargę? 3 minuty temu, _BEYON_ napisał: Bez postawnie nadał mi przerwe na 24h Regulamin serwera brzmi : §2.3 Zakazane jest prowokowanie do kłótni <-- za to możesz dostać warna §2.6 Zakaz obrażania graczy, administracji i serwera <-- za to możesz dostać warna/kicka/bana Wiec o co ci chodzi ? DAJE SSY na dole ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 10 minut temu, _BEYON_ napisał: : Złe zachowanie Mówisz że my mamy złe zachowanie? popatrz na siebie I gdzie moi admini mają złe zachowanie? Jedynie to ja ci odpowiedziałem "Wyzywaniem" i to już za to cie przepraszam ale no kurwa nie będziesz mi wyzywał mojej adminki kochanej rudzi od dziwek (Ps Możesz mnie ukarać z to Andrzejku ale jak bym mógł jeszcze raz to napisać mu to bym się nie zawahał) 14 minut temu, _BEYON_ napisał: To chyba chore się tak odzywać się do użytkowników dc @ Hana_Montana ? A czy to nie jest chore odzywać sie tak do kobiet ? 2 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bociu Opublikowano 30 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 Widzę mój drogi że próbujesz z nas wszystkich zrobić kretynów, nie dość że to mi zarzucasz obrazę - jakobym pierwszy zaczął te całą mini dramę to jeszcze próbujesz zmanipulować ss... Na twoim miejscu nie ośmieszałbym się i po prostu odpuścił temat... zważywszy na to, że powinieneś dostać perm bana za to co pisałeś, jesteś jeszcze młody i jak widać brak Ci doświadczenia, ale z wiekiem myślę że zrozumiesz swoje błędy. 2 2 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 30 Lipca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 Czemu mnie wspominasz napisałem 3 wiadomości i żadna nie była nie zgodna z zasadami serwera a po drugie to ty zacząłeś wyzywać ludzi jak się zaczęli pytać kim jesteś. 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 30 Lipca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 Dołączę jeszcze co mi pisze na pv XDD 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 30 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 @ Andrzej. ty tam jesteś tym śmiesznym właścicielem Ps. Skarga jest dla mnie bez sensu, po przejrzeniu ssow i rozmów na dc. Mniej agresji trochę 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 30 Lipca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi