Użytkownik d3f3nd3r Opublikowano 30 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 1. Twój nick: d3f3nd3r 2. Nick oskarżonego: I ll trry to explaint 3. IP/SID oskarżonego: 4. Data i czas zdarzenia: 30.07.022 18:02 5. Powód skargi: 6. Opis sytuacji: zgłaszam sytuację adminom obecnym na sewerze na u@ że gacz jedzie na sgsach i zero reakcji, nie wiem od czego macie adminów ale zgodnie z nowym regulaminem gracz ma wykonać jeden lub dwa kroki przed podwójnym skokiem. Admini udają głupich że nie wiedzą o co chodzi jak (oro i inni widoczni w demku) 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): http://762494.hltv2.pukawka.pl/hltv-2207301802-de_dust2-1659196920-1659198120.zip gość gra na sgsach np. 08:52, 09:26 11:06 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 30 Lipca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 Powiem ci tak. Nie raz na serwerze jest jeden maksymalnie trzech adminów ( oczywiście są wyjątki, że jest więcej, ale to naprawdę rzadkość ) i myślisz, że to takie hop ogarnąć 30 ludzi na serwerze ? Sytuacja z dzisiaj. Gość zaczyna wyzywać chłopa przez mikrofon, że ten kampi na respie potem wielkie żale do adminów, że czemu nie banujemy typa. Spoko ban się należał, ale jak mam go zbanować skoro również jestem graczem serwera i jednocześnie tak jak ty i większość ludzi co tam gra wbija po prostu żeby poklikać i dobrze się bawić przy cs'ie. Nie widzimy wszystkiego jednocześnie nie jesteśmy jakimiś robotami, że prosto po zgłoszeniu przejdziemy na specta i od razu będziemy na to reagować. Większość adminów tutaj ma system skoro żyję ( w grze ) poczekam aż zginę i dopiero potem przejdę na specta obserwować chłopa. Dlatego zapamiętaj jedno i ludzie którzy ciągle płaczą = jesteśmy graczami tak jak wy i nam również przysługuje, że tak powiem przyjemność z tej gierki, a nie tylko obserwowanie kto łamie regulamin. Jakbyśmy tak robili to z serwera automatycznie leci pół ludzi i taka jest prawda. A jak już cię to strasznie boli, to złóż podanie. Dodatkowa para rąk zawsze przyda się do pomocy 1 Odnośnik do komentarza
Strefowicz TetraHydroCannabinol Opublikowano 30 Lipca 2022 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 (edytowane) Tez się wypowiem bo akurat patrzyłem tego typka z Oro i on nie robił sgsow... Nie wiem czy wiesz co to sgs ale podesle ci linka byku żebyś wiedział jak to wygląda bo on tego nie robił Trzymaj Edytowane 30 Lipca 2022 przez TetraHydroCannabinol Odnośnik do komentarza
Użytkownik d3f3nd3r Opublikowano 30 Lipca 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 Najpierw sprawdź demko zanim cokolwiek napiszesz! Zgłaszałem kilka razy. Dla twojej wiadomości: byłem tutaj adminem i potraktowano mnie jak potraktowano (obserwowałem na spekcie a zarzucono mi że nabijam czas) Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 30 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 Zły dział, powinnieneś to napisać w dziale "Zgłoś cheatera". Ban się należy (mimo, że to nie sgsy). Podpunkt regulaminu jasno określa, że Cytat zakaz przedłużania szybkości uzyskanej spadochronem poprzez ducka(musi być widoczny 1 krok lub 2 kroki minimum po zetknięciu z ziemią). Co miało miejsce kilka razy na podanym hltv. Ban dodany na dzień. 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 30 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi