Użytkowniczka czarnaaa Opublikowano 30 Lipca 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 Nick podejrzanego:^>^ Serwer: dd2 SteamID/IP: 1778060915 Data i godzina: dziś około 40 minut temu Dowody (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): niestety nie mam nie wiem jak znaleźć jestem zielona Podejrzane momenty, rozpiska: Więc tak rozpisywać nie będę nic bo jestem zielona w tym temacie generalnie typ cała mapę grał ok mówię skubany dobry jest ale kurde zaczęła się runda cały czas jestem na gali rzucam Granata cofam się bo strzelają a typ ni z gruchy Ni z pietruchy jest za mna na gali i we mnie nawala gdzie wczesniej go nie bylo -.- Jest kolejna mapa nagle typ się uspokoił i wcale tak perfekt mu nie idzie. Uprzejmie proszę zespol ub o przetworzenie i rozaptrzenie tego ... 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 30 Lipca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 (edytowane) Wymagania : Cytat Demo lub Screeny SteamID lub adres IP Nie spełniasz pierwszego wymogu. Przykro mi. Odrzucam. Edytowane 30 Lipca 2022 przez Krip 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 30 Lipca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi