Użytkownik _BEYON_ Opublikowano 31 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 Nick: @ _BEYON_ Nick oraz # oskarżonego: buzkaa#0971 Powód napisania skargi: Wyzywanie Data zdarzenia:31.07.2022 Dowody (screeny, dowody): Coś od siebie: Tym nie będzie mnie wyzywał kurwa że mieszkam w piwnicy 8 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Buźkaa Opublikowano 31 Lipca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 hej stwierdziłem fakt nie pozdrawiam 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka _Żelkowa_ Opublikowano 31 Lipca 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 Aj nie na mnie skarga ale że jestem Adminem Dc to się wypowiem. Kolejna skarga ? Zacznijmy od tego że sam prowokujesz do takich sytuacji. Gdyż sam zaczynasz z ludźmi na Dc i ich prowokujesz a potem piszesz skargę jak ktoś Ci odpysknie. Lepiej odpuść sobie te skargi bo są żenuła jednym słowem ! A wgl to się zastanów nad swoim zachowaniem. Tyle w temacie. Nie pozdrawiam 🙋♀️ 1 1 Odnośnik do komentarza
yeezybeing michuu Opublikowano 31 Lipca 2022 yeezybeing Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 Jako jedna z osób, które były przy tej sytuacji powiem krótko, startujesz najpierw do bocia znowu po skończonym banie, potem piszesz jakieś pierdoły co chwilę, nie wiem co chcesz tym osiągnąć, zwrócić na siebie uwagę czy jak? Buzka nic Ci złego nie zrobił, gdzie to bardziej albo najbardziej ty odwalasz coś co chwilę na dc, skarga do wywalenia, sam prowokujesz, to nie oczekuj że inni będą mili dla Ciebie (gdzie w ogóle nie było to wulgarne ani nic), pozdro 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 31 Lipca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 Powiem tak mam już dość tych skarg za wyzywanie jak sie wyzywacie na tym dc to nie piszcie skarg proste? 10 minut temu, RudziaA napisał: Zacznijmy od tego że sam prowokujesz do takich sytuacji. Gdyż sam zaczynasz z ludźmi na Dc i ich prowokujesz a potem piszesz skargę jak ktoś Ci odpysknie. To dlaczego on został przerwe za prowokacje a oni nie za wyzywanie? 10 minut temu, michuu napisał: sam prowokujesz, to nie oczekuj że inni będą mili dla Ciebie Tylko on też nie może brać cały czas odpowiedzialności za to jak oni też mu odpowiadają nie ładnie więc ? Skargę przyjmuje użytkownik zostaje tylko upomnienie słowne! Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 31 Lipca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi