Użytkownik∙ NONSTEAMJAKBYKTOPYTAL Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 (edytowane) Nick z CS: non steam / jakby kto pytal Admin banujący: nie wiem Serwer: dd2 Data zdarzenia: 01.08.2022 Opis sytuacji: robilem bh za pomoca spacji i 2 skokow i dostalem bana za przedluzanie skokow jakis i gsy, gdzie gsow tez nie robilem Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): nie moge wejsc w amxbans Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Prosiłbym o demo z hltv żebym jako non steam tez obejrzał czasówki i żebym mógł się bronić @edit: wiem że nie mogę pewnie nic żądać ale mam taką prośbę, żeby @ KAKAROT był jedną z osób która będzie to oglądać jako iż ma jakieś pojęcie o gsach itp. Edytowane 1 Sierpnia 2022 przez NONSTEAMJAKBYKTOPYTAL Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 @ TetraHydroCannabinol 24h 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik d3f3nd3r Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 (edytowane) BAN się należał, pisałem graczowi że za takie zachowanie należy się BAN. Niestety dalej robił swoje. Sytuacje po godzinie 15:00 jak trzeba będzie rozpiszę demko. Jak Lan Ciechocinek zauważył 24h ------ EDIT Edytowane 1 Sierpnia 2022 przez d3f3nd3r 1 3 1 Odnośnik do komentarza
Strefowicz TetraHydroCannabinol Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 http://762494.hltv2.pukawka.pl/hltv-2208011515-de_dust2-1659359700-1659360960.zip 6:05 - przedłuża lot na spadochronie 8:50 - znów przedłuża lot 10:19 - ale tu chyba tylko próbował przedłużać, bo nie wyszło 11:19 11:24 - 11:32 To jest ewidentne przedłużanie 11:35 - 11:38 jak wyżej 12:17 - 12:21 to samo tylko na krótszym dystansie 12:39 14:14 14:42 - 14:46 Przedłużanie lotu 14:59 to samo 15:13 - 15:18 To już jest bezczelność przy dwóch adminach na spectrze, dalej łamie regulamin... 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ NONSTEAMJAKBYKTOPYTAL Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 (edytowane) rozpiska jego: 6:05 - użycie drugiego skoku brak kontaktu z ziemią b- 8:50 - to samo, jak mam 2 skoki po co miałbym tam robić gsj czy coś? Znowu brak kontaktu z ziemią, użycie 2 skoku 2 następne czasówki to to samo, użycie drugiego skoku przy ziemi, szok że taki ktoś ma admina i wielki minus dla serwera dalej nie oglądam bo on nie ma pojęcia o czym pisze, w takim razu mi się należy UB bo on rozpisał użycie 2 skoku @ KAKAROT Ty na pewno to będziesz widzieć że na tych czasówkach jest użycie 2 skoku i brak kontaktu z ziemią Chociaż akurat chyba każdy UBT to będzie widzieć bo innej opcji nie widzę Beznadzieja admin Edytowane 1 Sierpnia 2022 przez NONSTEAMJAKBYKTOPYTAL 1 Odnośnik do komentarza
Strefowicz TetraHydroCannabinol Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 10 minut temu, NONSTEAMJAKBYKTOPYTAL napisał: 2.6 Zakaz używania/stosowania "Ground Strefe Jump" "G-Strafe" / "Stand-up Ground Strefe "oraz zakaz przedłużania szybkości uzyskanej spadochronem poprzez ducka(musi być widoczny 1 krok lub 2 kroki minimum po zetknięciu z ziemią). Tego pojebanego punktu nie widziałem, owszem po lądowaniu raz scroluje z przyzwyczajenia gdybym wiedział że to jest zakazane to bym postarał się tego nie robić, ban w takim razie słuszny mimo że upomnienia od admina nie widziałem to odczekam tydzień i po tygodniu będę wstawiał zgłoszenia i zobaczycie ile osób tak robi nawet nieświadomie, @ TetraHydroCannabinol też dostaniesz za to bana, zobaczysz ????? Nie mam skoczka XDD i nie groz bo groźby są karalne Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ NONSTEAMJAKBYKTOPYTAL Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 (edytowane) CHodzi mi o to że będziesz leciał gdzięs z wysokości na spadochronie i po zetknięciu się z ziemią dużo osób scroluje bo płynniej się ląduje, uwierz że jesteś jedną z tych osób 2.6 Zakaz używania/stosowania "Ground Strefe Jump" "G-Strafe" / "Stand-up Ground Strefe "oraz zakaz przedłużania szybkości uzyskanej spadochronem poprzez ducka(musi być widoczny 1 krok lub 2 kroki minimum po zetknięciu z ziemią). --> Ban od 30 minut do / 7dni (z przymknięciem oka jeżeli ktoś używał tego pierwszy raz.) Czemu mi od razu 7 dni? Nawet ostrzeżenia na admin czacie nie dostałem jak dostałem to proszę podać czasówke jak pojawia się to na ekranie say mam wyłączony bo fps więcej, ostrzeżenie na admin czacie powinno być, a raczej nie było i ban od razu na 7 dni z jakiej okazji jak to mój pierwszy raz i do tego punkt był niedawno edytowany Edytowane 1 Sierpnia 2022 przez NONSTEAMJAKBYKTOPYTAL 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KAKAROT Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 (edytowane) 10:25 b+ gsj 12:17 - 12:21 b+ gsj 14:59 b+ idealne ukazanie na czym polega ten punkt w regulaminie + tu jest gsj 15:13 - 15:18 b+ Punkt w regulaminie określa moment w którym gracz mega rozpędzony nadużywa ducka by tego speeda przedlużyć, jeśli ten speed jest znikomy opisujemy akcję jako b- tutaj jednak jest kilka akcji które podlegają zupełnie czemu innemu. Jako, że to pierwszy raz to skracam bana do 3 dni. Edytowane 1 Sierpnia 2022 przez KAKAROT 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KAKAROT Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi