Użytkownik mikey Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Imię: 𝙢𝙞𝙠𝙚𝙮 Wiek: 20 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Chęć większego wkładu w serwer, mam kilka pomysłów i dobry kontakt do właściciela andrzejka. Adminuje na serwerku już któryś raz i może warto spróbować czegoś nowego Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Only AWP #1 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 8 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Do dogadania z Andrzejem Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198399907710/ Coś o sobie: jestem mikey, na strefie urzęduję od ponad 2 lat i adminem byłem na awp już 2 razy, wróciłem po dłuższej przerwie obecnie znów pełnię tę funkję na #1 no i #freebuzkaa 4 1 1 Counter-strike_Global_Offensive_2023.08.04_-_15.14.59.03.DVR_Trim.mp4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Virtual Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Na Tak Na serwerze nie ma obecnie opiekuna, myślę że mikey sprawi się w tej roli świetnie, bo w końcu to Top G. Co do wiedzy na temat SM, troszkę żarcik z tym 8 poszedł no ale niech będzie. #freebuzkaa #sparklingwater #1979Lada 1 Odnośnik do komentarza
yeezybeing michuu Opublikowano 1 Sierpnia 2022 yeezybeing Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 No dzień dobry + wiek + doświadczenie + jedna z milszych osób na sieci + sm Duże TAK, nadaje się jak mało kto ten chopok #freebuzka 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 +wiek +Chęć do pomocy + Znajomość AMXX/SMX/SourceModa + Brak opiekuna Jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza
Donator J.Strzelcu Opublikowano 2 Sierpnia 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Wiek + Znajomość AMXX/SMX/SourceModa + Wsparcie finansowe + Chęć pomocy w rozwijaniu się serwera Jestem NA TAK! 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 na tak +aktywny +staż na serwerze +brak opiekuna +wiek 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Zgłoś się na pv. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi