U偶ytkownik mikey Opublikowano 1 Sierpnia 2022 U偶ytkownik Udost臋pnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Imi臋:聽饾櫌饾櫈饾櫊饾櫄饾櫘 Wiek: 20 Dlaczego chcia艂by艣 zosta膰 Opiekunem?: Ch臋膰 wi臋kszego wk艂adu w serwer, mam kilka pomys艂贸w i dobry kontakt do w艂a艣ciciela andrzejka. Adminuje na serwerku ju偶 kt贸ry艣 raz i mo偶e warto spr贸bowa膰 czego艣 nowego Jakiego serwera chcia艂by艣/chcia艂aby艣 zosta膰 Opiekunem: Only AWP #1 Czy by艂e艣 kiedy艣 Opiekunem?: Nie Znajomo艣膰 AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 8 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Do dogadania z Andrzejem Link do profilu steam:聽https://steamcommunity.com/profiles/76561198399907710/ Co艣 o sobie: jestem mikey, na strefie urz臋duj臋 od ponad 2 lat i adminem by艂em na awp ju偶 2 razy, wr贸ci艂em po d艂u偶szej przerwie obecnie zn贸w pe艂ni臋 t臋 funkj臋 na #1 no i #freebuzkaa 4 1 1 Counter-strike_Global_Offensive_2023.08.04_-_15.14.59.03.DVR_Trim.mp4 聽 聽 聽 聽聽 聽 Odno艣nik do komentarza
U偶ytkownik Virtual Opublikowano 1 Sierpnia 2022 U偶ytkownik Udost臋pnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Na聽Tak Na serwerze nie ma obecnie opiekuna,聽 my艣l臋 偶e mikey sprawi si臋 w tej roli 艣wietnie, bo w ko艅cu to Top G. Co do wiedzy na temat SM, troszk臋 偶arcik z tym 8 poszed艂 no ale niech b臋dzie. #freebuzkaa #sparklingwater #1979Lada 聽 1 Odno艣nik do komentarza
yeezybeing michuu Opublikowano 1 Sierpnia 2022 yeezybeing Udost臋pnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 No dzie艅 dobry聽 + wiek + do艣wiadczenie聽 + jedna z milszych os贸b na sieci聽 + sm Du偶e TAK, nadaje si臋 jak ma艂o kto ten chopok #freebuzka 1 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽聽 Odno艣nik do komentarza
Zas艂u偶ony Hana_Montana Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Zas艂u偶ony Udost臋pnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 +wiek聽 +Ch臋膰 do pomocy聽 聽+ Znajomo艣膰 AMXX/SMX/SourceModa聽 + Brak opiekuna聽 Jestem na tak聽 1 聽 Odno艣nik do komentarza
Donator J.Strzelcu Opublikowano 2 Sierpnia 2022 DONATOR Donator Udost臋pnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Wiek + Znajomo艣膰 AMXX/SMX/SourceModa聽 + Wsparcie finansowe + Ch臋膰 pomocy w rozwijaniu si臋 serwera Jestem NA TAK! 1 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Premium Premium Udost臋pnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 na tak聽 +aktywny +sta偶 na serwerze聽 +brak opiekuna +wiek聽 1 Pozdrawiam S艂awomir Mentzen. 聽 Odno艣nik do komentarza
Zas艂u偶ony Andrzej. Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Zas艂u偶ony Udost臋pnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Zg艂o艣 si臋 na pv. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi