Torfowisko Torf Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Imię: Hubert Wiek: 16 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Opiekunem chcę zostać z tego względu, gdyż chcę pomóc Andrzejowi rozwinąć bardziej ten serwer. Aby było na nim pełno ludzi, dokładnie tak jak było to za czasów trivora. Bardzo lubię spędzać czas na serwerze, oraz jestem w stanie ogarniać wszytkie sprawy które go dotyczą. Dzięki temu będę mógł odciążać trochę Andrzeja od nie których obowiązków ( nie oszukujmy się, lecz on ma bardziej poważniejsze zadania na randze administratora ). Rangę opiekuna serwera posiadałem przez ponad pół roku, wiem na czym polega jego praca oraz myślę ze na owe stanowisko się nadaje. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: ONLY AWP #1 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: TAK Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 7/10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): TAK, jestem w stanie coś się dorzucać. Link do profilu steam https://steamcommunity.com/profiles/76561199107903903/ Coś o sobie: 1. Hubert 2. 16 lat 3. 2 technikum, zawód technik informatyk 4. Zainteresowania : Piłka nożna oraz CS:GO 5. Hobby: Łowienie ryb, króliki ( ) 3 1 Odnośnik do komentarza
yeezybeing michuu Opublikowano 2 Sierpnia 2022 yeezybeing Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Jako że jestem stałym bywalcem serwera to zacznę wypowiedzi na temat tego podania: wiek raczej - sm +/- jak na opiekuna składka + aktywność duży - Oraz podobno jako admin miałeś poprawić aktywność, nie powiesz że nie. Gram teraz sporo na awp #1 i niestety nie widać Cie zbyt często, skłonił bym się nawet do określenia sporadycznie no wybacz ale mamy już lepszego kandydata, który złożył już podanie, na NIE pozdrawiam /// edit: "bardziej poważniejsze" ??? 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Odrzucam z racji innego kandydata który wygrał przetarg Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi