Użytkownik Kacperek Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Witajcie strefowicze! Zaczyna się drugi miesiąc ciepłych a nawet upalnych wakacje, a wraz z nimi przygotowałem dla was wraz z redakcją gazetkę podsumowującą poprzedni miesiąc. Dziękujemy także naszemu grafikowi za przygotowanie napisów do gazetek A ja zapraszam do przeglądu gazetki Użytkownik miesiąca Statystyki forum Stan Rekrutacji Piosenka miesiąca Film miesiąca Gra miesiąca Sala chwały statystk serwera Ranking wpisów na StrefoBoxie Aktualna lista serwerów Awanse/Degradacje/Rezygnacje Elita Sieci Top Donatorów Konkursy Najaktywniejsi Humor Pytania do Użytkowników Użytkownikiem miesiąca lipiec zostaje @ Hana_Montana Oto najaktywniejsi użytkownicy za Czerwiec 2022 roku Obecny stan rekrutacji prezentuje się następująco: Degradacje: @ D3X @ fallen-iwnl- @ PoliszTrejktor @ Swiecznik @ Ciastek @ zjarany @ Scout @ konopia @ Polaczek1 @ Masi @ Chester @ Eredin @ Kudłaty @ Sebusiek @ SZULO99 @ ZawadOne @ MajsterlorD @ `djabel @ AbdulWisiMuLacha @ amaterasu @ NarutoUzumaki @ Masi Awanse: @ MajsterlorD @ LAN_CIECHOCINEK2K2 Rezygnacje: @ SimOHayha @ Smakosz @ Stis. @ jasiekoks @ Torri @ gruby777 @ Błaszczyk @ Osa 1. Najlepszy Administrator - @ sh1nga @ Andrzej. 2. Najlepszy Moderator - @ Kacperek 3. Najlepszy UBTeam - @ LAN_CIECHOCINEK2K2 4. Najlepszy właściciel serwera - @ Trivor 5. Najlepszy opiekun - @ HABUDDA 6. Najlepszy admin serwera - @ Krip 7. Najlepszy redaktor - @ OroKoroner 8. Najlepszy grafik - @ marcinek;> 9. Najbardziej aktywna osoba na forum - @ LAN_CIECHOCINEK2K2 10. Największy śmieszek - @ LAN_CIECHOCINEK2K2 11. Największy spamer - @ PoliszTrejktor 12. Najbardziej zaufana osoba - @ LAN_CIECHOCINEK2K2 @ sh1nga @ quaadraa @ Błaszczyk 13. Największy no-life - @ OroKoroner @ Błaszczyk @ Torf 14. Największa mądrala na forum - @ GENERAL ALADEEN 15. Największy lizus - @ GENERAL ALADEEN 16. Pomocna dłoń - @ LAN_CIECHOCINEK2K2 17. ---- 18. Najbardziej poważny/poważna - @ Smerf.LaLuś 19. Największy napinacz na sieci - @ GENERAL ALADEEN 20. Największy podrywacz - @ iksiu 21. Najbardziej pracowity - @ OroKoroner @ svx. @ LAN_CIECHOCINEK2K2 @ Andrzej. 22. Data strefy - @ RudziaA 23. Gentleman strefy - @ iksiu 24. Najlepszy serwer na sieci - Only DD2 Podczas lipca nie odbył się żaden konkurs i nie poznaliśmy ich zwycięzców. Czekamy na kolejne miesiące wraz z nadzieją, że wkrótce to będzie miało miejsce. Młoda i atrakcyjna lekarz geriatra bada sędziwego staruszka. Po kilku chwilach badania orzeka: - Musi pan przestać się onanizować. - Dlaczego? - Bo próbuje pana przebadać.... Mąż wraca do domu lekko niewyraźny: – Piłeś? – No coś ty, ani kropelki. – Przecież widzę, że ledwie stoisz na nogach. Przyznaj się. – Piłeś? – Nie piłem. – Powiedz Gibraltar. – No dobra, piłem! @ RudziaA Pierwszy miesiąc wakacji szybko ucieka 😅 Ogólnie to na spontanie spędziłam ten miesiąc. Byłam na zlocie Monster Truck gdzie co roku tam jestem. Wakacje bez tego zlotu nie mogą być 😅 A tak to wakacje na spontanie. Tu jezioro,tu miasto i tak jakoś wychodzi na spontanie 🤪 @ Hana_Montana W domku na forum siedziałem i jakieś tam jednodniowe wyjazdy nad morze, czy nad jeziorko. @ s.a.v.i.t.a.r Niestety nie mam wakacji. Ciągle w pracy ale o tyle dobrze że pracuję z domu. Niedługo uciekam na urlop. @ Animeq Przeważnie dorabiając u taty ale taż wychodziłem ze znajomymi. @ quaadraa Spędziłem go tak że byłem tydzień na wakacjach poza granicą dokładnie w Chowarcji w mieście o nazwie Trogir. Bardzo piękne miasto zwiedziłem również inne miasto, ale z całego serca największą atrakcją w Chorwacji jest szklanych most który znajduje się ponad 1000m n.p.m. Czekajcie na kolejne gazetki 3 4 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Fajne 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Dobraa robota 4 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Fajne 3 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 elegancko 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi