Sponsor KULSON Opublikowano 4 Sierpnia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): sygnatura Tematyka: anime : seven deadly sins Kolorystyka: fiolet / czerwień / czarny i biały (biały jesli to nie zepsuje ogólnego efektu cos w ten deseń) Rozmiar: 1000 x 300 Napisy: KULSON na środku Format (png, jpg, gif): png lub jpg nie ma dla mnie znaczenia zostawie to dla grafika wybierze co lepsze Dodatkowe informacje: meliodas w swojej formie króla demonów tej białej patrzący w prawo w lewym końcu sygny i zeldris patrzący w lewo w prawym koncu sygny coś w tym stylu (dogadamy sie jeszcze z grafikem o to) Czy akceptujesz wymagania? (Tak/Nie): tak Wynagrodzenie: repka + i 5 dyszek chetnie dorzucę paypalem jak wyjdzie kozacko kontakt : gg : GG:52722800 / discord KULSON#1791 / priv na forum / albo tu w temacie Signature by * marcinek;> * Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 @ KULSON Pozwoliłem sobie "lekko" zmodyfikować twoje informacje w zleceniu. Mam nadzieję, że to nie problem oraz mam nadzieję, że dobre anime bo się nie znam. (Rozmiar 500x200 bo taki jest wymagany) 1 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor KULSON Opublikowano 4 Sierpnia 2022 SPONSOR Autor Sponsor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 nienajgorzej ze 2 dyszki dorzuce zeby nie byc nieslowny oprocz rep bo jednak lekka modyfikacja weszla i nie to wsm mialem na mysli zlecenie wykonane podaj jakis paypal to ci kaske podesle Signature by * marcinek;> * Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi