Jump to content
[ PILNE ] SZUKAMY OSÓB NA STANOWISKO ADMIN LOSOWE MOCE (CS2) !! Kliknij i złóż podanie ! ×
MemMaster Edycja 2 - Zrób mema i wygraj super nagrody! ×
Typuj gale - FAME The Freak ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer ONLY MIRAGE #1 (cs2)

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer LOSOWE MOCE (cs2)

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

[UB] Only de_dust2 Asja Pabisiak

Asja Pabisiak

Recommended Posts

• Użytkownik

Nick z Cs'a: Asja Pabisiak

Admin banujący: LisekZnanyrowniezjakoLichu

Serwer:  OnlyDD2 #2

Data zdarzenia:  10.12.2018-23:43:54

Opis sytuacji:  Jest noc, wbijam sobie na chwileczkę pyknać w cs, gram z pół godziny, zostaje nas 2 na 2 w tym admin:  LisiekZnanyrowniezjakoLichu i dostaje perma za czitowanie.... nawet nie wiem za co, pewnie za to że udało mi się w 2 rundy pod rząd zabić 3osoby strzałem w głowę, w tym jeden strzał był z połowy mapy (long>side a). Powiem tak gram w cs 1.6 z czystego sentymentu jak mnie nabierze, dawniej przegrałem sporo godzin na różnych serwerowniach i nigdy nie dostałem bana za ,,czitowanie,,. Proszę kogoś ogarniętego do przejrzenia HLTV, wogole poziom administracji na tym serwerze mnie rozkłada. Wczoraj o podobnej porze 2 dzieciaki ponad godzine jechali na aimie mieli po 46:2 i nie było reakcji. A ja za to że strzelę 3 głowy dostaję bez podstawnego bana. Jeżeli ktoś mi wyskoczy z tekstem że gram na non steam. To mam konto steam z cs 1.6 cs:go itd i dla przykładu podam że w latach 2016/2017 miałem globala w cs:go. Dziękuję za uwagę.

Link do bana z amxbansa (http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php)http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=2387

Wycinek bana z konsoli: 
[AMXX] Aby zobaczyc ip graczy uzyj /ip
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Banned by Admin: LisekZnanyrowniezjakoLichu
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl
[AMXBans] Reason: 'Czitowanie'
[AMXBans] Duration: 'permanently'
[AMXBans] Your SteamID: 'VALVE_1:0:469899060'
[AMXBans] Your IP: '176.221.120.2'
[AMXBans] ===============================================
[CSXGuard] MOTD: Blocked
'Asja Pabisiak' got banned permanent.
 Reason: 'Czitowanie'
 Admin: LisekZnanyrow

Więc tak, Oglądałem Demko i nic podejrzanego nie widziałem. Gracz ma Skilla dobrze gra i tyle.

LisekZnanyrowniezjakoLichu - Ja bym się 100 razy zastanowił czy ten ban jest słuszny?! Jak masz jakieś "Ale" to rozpisz Demko!

Gracz Jest czysty!

39954756000198840892.jpg

Edited by YepHacker
  • Użytkownik

Właśnie upłynęły 24h, administrator banujący nie odwołał się do tematu zgodnie z waszym regulaminem proszę o unbana. Został poproszony przez innego admina o wyjaśnienie sprawy gdzie w prywatnej wiadomości wykazał się chamstwem.   Jestem przekonany że podstawa waszego administratora nie obejdzie się bez konsekwencji, bo z krótkiej rozmowy na chatbox wynikło że jest więcej osób nie zadowolonych z jego poczynań . Pozdrawiam @LichuOfficialny .

Edited by Asja Pabisiak

Praca Praca nie zawsze można wejść  na forum jak się uczy a potem jeszcze pracuje 

• Użytkownik

Nie interesuję mnie co robisz w wolnym czasie. Decydując się na bycie administratorem musisz liczyć się z tym że potrzeba na to czasu. Nadal nie rozpisałeś demka, nie wyjaśniłeś za co ban.  Chamstwem bo w wiadomości w której inny gracz cie prosił o wbicie na forum i wyjaśnienie sprawy napisałem że: ,,Chuj z nim,,. Coś jeszcze?

• Lubię to! 1

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Gracz Odbanowany.

QYJRfSJ.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines