Użytkownik Asja Pabisiak Posted December 10, 2018 Użytkownik Share Posted December 10, 2018 Nick z Cs'a: Asja Pabisiak Admin banujący: LisekZnanyrowniezjakoLichu Serwer: OnlyDD2 #2 Data zdarzenia: 10.12.2018-23:43:54 Opis sytuacji: Jest noc, wbijam sobie na chwileczkę pyknać w cs, gram z pół godziny, zostaje nas 2 na 2 w tym admin: LisiekZnanyrowniezjakoLichu i dostaje perma za czitowanie.... nawet nie wiem za co, pewnie za to że udało mi się w 2 rundy pod rząd zabić 3osoby strzałem w głowę, w tym jeden strzał był z połowy mapy (long>side a). Powiem tak gram w cs 1.6 z czystego sentymentu jak mnie nabierze, dawniej przegrałem sporo godzin na różnych serwerowniach i nigdy nie dostałem bana za ,,czitowanie,,. Proszę kogoś ogarniętego do przejrzenia HLTV, wogole poziom administracji na tym serwerze mnie rozkłada. Wczoraj o podobnej porze 2 dzieciaki ponad godzine jechali na aimie mieli po 46:2 i nie było reakcji. A ja za to że strzelę 3 głowy dostaję bez podstawnego bana. Jeżeli ktoś mi wyskoczy z tekstem że gram na non steam. To mam konto steam z cs 1.6 cs:go itd i dla przykładu podam że w latach 2016/2017 miałem globala w cs:go. Dziękuję za uwagę. Link do bana z amxbansa (http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php): http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=2387 Wycinek bana z konsoli: [AMXX] Aby zobaczyc ip graczy uzyj /ip [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: LisekZnanyrowniezjakoLichu [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Reason: 'Czitowanie' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'VALVE_1:0:469899060' [AMXBans] Your IP: '176.221.120.2' [AMXBans] =============================================== [CSXGuard] MOTD: Blocked 'Asja Pabisiak' got banned permanent. Reason: 'Czitowanie' Admin: LisekZnanyrow Link to comment
YepHacker Posted December 10, 2018 Share Posted December 10, 2018 (edited) Więc tak, Oglądałem Demko i nic podejrzanego nie widziałem. Gracz ma Skilla dobrze gra i tyle. LisekZnanyrowniezjakoLichu - Ja bym się 100 razy zastanowił czy ten ban jest słuszny?! Jak masz jakieś "Ale" to rozpisz Demko! Gracz Jest czysty! Edited December 10, 2018 by YepHacker Link to comment
Użytkownik Asja Pabisiak Posted December 11, 2018 Author Użytkownik Share Posted December 11, 2018 (edited) Właśnie upłynęły 24h, administrator banujący nie odwołał się do tematu zgodnie z waszym regulaminem proszę o unbana. Został poproszony przez innego admina o wyjaśnienie sprawy gdzie w prywatnej wiadomości wykazał się chamstwem. Jestem przekonany że podstawa waszego administratora nie obejdzie się bez konsekwencji, bo z krótkiej rozmowy na chatbox wynikło że jest więcej osób nie zadowolonych z jego poczynań . Pozdrawiam @LichuOfficialny . Edited December 11, 2018 by Asja Pabisiak Link to comment
LichuOfficialny Posted December 12, 2018 Share Posted December 12, 2018 Praca Praca nie zawsze można wejść na forum jak się uczy a potem jeszcze pracuje Link to comment
Użytkownik Asja Pabisiak Posted December 12, 2018 Author Użytkownik Share Posted December 12, 2018 Nie interesuję mnie co robisz w wolnym czasie. Decydując się na bycie administratorem musisz liczyć się z tym że potrzeba na to czasu. Nadal nie rozpisałeś demka, nie wyjaśniłeś za co ban. Chamstwem bo w wiadomości w której inny gracz cie prosił o wbicie na forum i wyjaśnienie sprawy napisałem że: ,,Chuj z nim,,. Coś jeszcze? 1 Link to comment
Marves Posted December 12, 2018 Share Posted December 12, 2018 @Trivor Powinieneś ukarać @LichuOfficialny za nierozpisanie demka. Link to comment
Marves Posted December 12, 2018 Share Posted December 12, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts