Użytkownik Asja Pabisiak Opublikowano 10 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Nick z Cs'a: Asja Pabisiak Admin banujący: LisekZnanyrowniezjakoLichu Serwer: OnlyDD2 #2 Data zdarzenia: 10.12.2018-23:43:54 Opis sytuacji: Jest noc, wbijam sobie na chwileczkę pyknać w cs, gram z pół godziny, zostaje nas 2 na 2 w tym admin: LisiekZnanyrowniezjakoLichu i dostaje perma za czitowanie.... nawet nie wiem za co, pewnie za to że udało mi się w 2 rundy pod rząd zabić 3osoby strzałem w głowę, w tym jeden strzał był z połowy mapy (long>side a). Powiem tak gram w cs 1.6 z czystego sentymentu jak mnie nabierze, dawniej przegrałem sporo godzin na różnych serwerowniach i nigdy nie dostałem bana za ,,czitowanie,,. Proszę kogoś ogarniętego do przejrzenia HLTV, wogole poziom administracji na tym serwerze mnie rozkłada. Wczoraj o podobnej porze 2 dzieciaki ponad godzine jechali na aimie mieli po 46:2 i nie było reakcji. A ja za to że strzelę 3 głowy dostaję bez podstawnego bana. Jeżeli ktoś mi wyskoczy z tekstem że gram na non steam. To mam konto steam z cs 1.6 cs:go itd i dla przykładu podam że w latach 2016/2017 miałem globala w cs:go. Dziękuję za uwagę. Link do bana z amxbansa (http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php): http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=2387 Wycinek bana z konsoli: [AMXX] Aby zobaczyc ip graczy uzyj /ip [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: LisekZnanyrowniezjakoLichu [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Reason: 'Czitowanie' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'VALVE_1:0:469899060' [AMXBans] Your IP: '176.221.120.2' [AMXBans] =============================================== [CSXGuard] MOTD: Blocked 'Asja Pabisiak' got banned permanent. Reason: 'Czitowanie' Admin: LisekZnanyrow Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ YepHacker Opublikowano 10 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 (edytowane) Więc tak, Oglądałem Demko i nic podejrzanego nie widziałem. Gracz ma Skilla dobrze gra i tyle. LisekZnanyrowniezjakoLichu - Ja bym się 100 razy zastanowił czy ten ban jest słuszny?! Jak masz jakieś "Ale" to rozpisz Demko! Gracz Jest czysty! Edytowane 10 Grudnia 2018 przez YepHacker Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 11 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 @LichuOfficialny Odnośnik do komentarza
Użytkownik Asja Pabisiak Opublikowano 11 Grudnia 2018 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 (edytowane) Właśnie upłynęły 24h, administrator banujący nie odwołał się do tematu zgodnie z waszym regulaminem proszę o unbana. Został poproszony przez innego admina o wyjaśnienie sprawy gdzie w prywatnej wiadomości wykazał się chamstwem. Jestem przekonany że podstawa waszego administratora nie obejdzie się bez konsekwencji, bo z krótkiej rozmowy na chatbox wynikło że jest więcej osób nie zadowolonych z jego poczynań . Pozdrawiam @LichuOfficialny . Edytowane 11 Grudnia 2018 przez Asja Pabisiak Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ LichuOfficialny Opublikowano 12 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Chamstwem? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ LichuOfficialny Opublikowano 12 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Praca Praca nie zawsze można wejść na forum jak się uczy a potem jeszcze pracuje Odnośnik do komentarza
Użytkownik Asja Pabisiak Opublikowano 12 Grudnia 2018 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Nie interesuję mnie co robisz w wolnym czasie. Decydując się na bycie administratorem musisz liczyć się z tym że potrzeba na to czasu. Nadal nie rozpisałeś demka, nie wyjaśniłeś za co ban. Chamstwem bo w wiadomości w której inny gracz cie prosił o wbicie na forum i wyjaśnienie sprawy napisałem że: ,,Chuj z nim,,. Coś jeszcze? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 12 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 @Trivor Powinieneś ukarać @LichuOfficialny za nierozpisanie demka. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 12 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi