Użytkownik Samotnik Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 (edytowane) Twój nick na serwerze:Samotnik死神 Nick admina banującego: kamyczekk Dostałeś bana, gaga czy muta?:Permanent Czas oraz data bana:08-05-22 20:21 Serwer na którym dostałeś bana:★ StrefaSkilla.pl ★ [MIRAGE #2] Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz):Na samym początku mojej wypowiedzi zaznaczę, że pan ADMINISTRATOR nie raczył mnie sprawdzić. Bana otrzymałem od razu po zakończeniu rozgrywki... Obejrzałem sobie Demko tego meczu i widać na nim, że sprawdzam miejscówki, pickuje wszędzie gdzie chce, bo nie boję się z ginąć (Przecież to serwer społecznościowy a nie walka o rangę). Strzelałem zaskakująco dobrze. Nie wiem do jakich akcji mam się odnosić, to odniosę się do ostatniej. Poszedłem na Pałace, przeciwnik mnie z rush'ował to go zabiłem, następnie Osoba z AWP się w celowała na mnie, to wyszedłem i go zabiłem, po chwili zauważyłem oponenta na tickecie to też heada dostał, ale ostatecznie Rundy nie przeżyłem. Link do Sourcebansa z twoim banem:https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist Link do twojego profilu steam:https://steamcommunity.com/id/237654183975260/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Edytowane 6 Sierpnia 2022 przez Samotnik Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 @ kamyczekk 24h Odnośnik do komentarza
Użytkownik asdfghjkl Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 12:17-piekny tapik mozna byloby powiedziec ze jakis aim czy cokolwiek innego ale to tylko "tickrate" 12:25-czekasz na typa biegnacego z kuchni, tez ladny tapik 12:35-nie wiem czy to lag ale celownik byl w innym miejscu a trafiles w ciało enemy (Na demku mozna sie wszystkiego spodziewac...) 16:37-najechales celownikiem na glowe enemy przez sciane | mógł to byc rowniez dobrze przypadek wiecej demka nie ma co rozpisywac bo biega, strzela i zabija nic specjalnego. Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 7 Sierpnia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 12:17 - Meh -B 12:25 - Po prostu patrzał kuchnie, tapik normalny -B 12:35 - Normalny flick -B 16:37 - Raczej przypadek małe +/-B Nic ciekawego, UB. Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 7 Sierpnia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi