Użytkownik SLYWOMAN Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Nick z CS: SLY WOMAN Admin banujący: Oro Koroner Serwer: [ONLY DD2 #1] Data zdarzenia: 06.08.22 Opis sytuacji: ' Wstaw Demko z folderu na forum. ' Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): macie i nawet pova z poprzedniej mapy : https://www91.zippyshare.com/v/aYn3Qcj8/file.html Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 @ OroKoroner 24h 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SLYWOMAN Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 (edytowane) 2 godziny temu, OroKoroner napisał: @ OroKoroner Przeskoki na modele na full auto można tylko programem? samemu się nie da skierować myszki i wybrać celu hm? a po drugie z Twojej rozpiski wynika, że strzelam raz normalnie, a raz z szejkami (uwzględniłeś czas 16:26, że tam strzelam jak każdy, klikam i po prostu strzelam, nie ruszając zbytnio dłonią). I masz racje, bo ja na codzień nie pokazuje, że potrafię grać szejkami, bo właśnie potem jest plącz na u@, ze jak nie cheatuje to baituje adminów różnych na serwerach. Na tej sieci też dostalam demko jakiś czas temu, że trolluje https://strefaskilla.pl/temat/35966-odwołanie-sly-woman/#comment-266756. Denerwuje mnie to, że nie mogę grac tak na codzien i marnuje potenciał... bo musze strzelac jak każdy i nie moge sobie myszką trząś, bo dla was to jest nienormalnie, to nie jest możliwe, nikt tak nie strzela.... takie teksty słyszę już od lat, od tych co w csie, nie chcą próbować, strzelać inaczej czy doskonalić swojej celności w niestandardowy sposób. Jedynie gracz "***** ***" wziął sobie kiedyś moje słowa prosto do serca po tym jak mnie od cheaterów nazywał, że wystarczy poruszać myszką i jak gra to tak macha, że aż ciężko się ogląda jak on gra, bo się kręci w głowie, ale przynajmniej próbuje, że można grać inaczej. A nie tak jak Wy od razu pierdzielić głupoty, że to nienormalne. Jak tak strzelam od 6 lat... są wpisy na moim steamie od graczy od 2017 r. w temacie aima. Wieczne użeranie sie z UBT, liczne demka. Czasem to nagrywałam filmy na statywie na klawe, monitor i myszkę, żeby niektórej sieci udowodnić. Przecież nie będę wiecznie włączać kamery, żeby sobie pograć ludzie A jeszcze wracając do Ciebie Oro Koroner... Ty mi nawet nie wierzysz, że jestem babeczką , a co dopiero mówić o mojej grze. Jak Ty na serwie robiłeś dochodzenie i zmuszałeś mnie, żeby mówić coś na mikro, bo juz mnie chciales podawać, że wykorzystuje darmowego SVIPa dla kobiet i podważając tym wiarygodność sprawdzenia mnie na tsie przez Dusie Tyle ode mnie 2 godziny temu, OroKoroner napisał: Edytowane 6 Sierpnia 2022 przez SLYWOMAN 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 9:06 i 9:07 @ OroKoroner jak puszczasz fullauto to kule lecą tam gdzie masz celownik czy nad nim? B- 10:31 B- 13:51 Tutaj się zatrzymam apropo stylu grania sly. Rzeczywiście dziwnie wygląda to "szejkowanie", jednak to jest czysta gra. @ helikopterovsky też grał podobnie i tam nie było problemu (po paru demach). No i jakby to był jakiś biedaaim to telepanie by ustało po zabiciu przeciwnika, a nie po reakcji z lekkim opóźnieniem. B- 15:16 To samo co 9:06 B- 16:26 B- 2 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi