Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - SLY WOMAN

SLYWOMAN

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: SLY WOMAN
Admin banujący: Oro Koroner
Serwer: [ONLY DD2 #1]
Data zdarzenia: 06.08.22
Opis sytuacji: ' Wstaw Demko z folderu na forum. '
Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl):
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV):

macie i nawet pova z poprzedniej mapy ;) :

https://www91.zippyshare.com/v/aYn3Qcj8/file.html

• Użytkownik
2 godziny temu, OroKoroner napisał:

@ OroKoroner

Przeskoki na modele na full auto można tylko programem? samemu się nie da skierować myszki i wybrać celu hm?

a po drugie z Twojej rozpiski wynika, że strzelam raz normalnie, a raz z szejkami (uwzględniłeś czas 16:26, że tam strzelam jak każdy, klikam i po prostu strzelam, nie ruszając zbytnio dłonią). I masz racje, bo ja na codzień  nie pokazuje, że potrafię grać szejkami, bo właśnie potem jest plącz na u@, ze jak nie cheatuje to baituje adminów różnych na serwerach. Na tej sieci też dostalam demko jakiś czas temu, że trolluje https://strefaskilla.pl/temat/35966-odwołanie-sly-woman/#comment-266756. Denerwuje mnie to, że nie mogę grac tak na codzien i marnuje potenciał... bo musze strzelac jak każdy i nie moge sobie myszką trząś, bo dla was to jest nienormalnie, to nie jest możliwe, nikt tak nie strzela.... takie teksty słyszę już od lat, od tych co w csie, nie chcą próbować, strzelać inaczej czy doskonalić swojej celności w niestandardowy sposób. Jedynie gracz "***** ***" wziął sobie kiedyś moje słowa prosto do serca po tym jak mnie od cheaterów nazywał, że wystarczy poruszać myszką :D i jak gra to tak macha, że aż ciężko się ogląda jak on gra, bo się kręci w głowie, ale przynajmniej próbuje, że można grać inaczej. A nie tak jak Wy od razu pierdzielić głupoty, że to nienormalne.

Jak tak strzelam od 6 lat... są wpisy na moim steamie od graczy od 2017 r.  w temacie aima.

Wieczne użeranie sie z UBT,  liczne demka. Czasem to nagrywałam filmy na statywie na klawe, monitor i myszkę, żeby niektórej sieci udowodnić. Przecież nie będę wiecznie włączać kamery, żeby sobie pograć ludzie xD

A jeszcze wracając do Ciebie Oro Koroner... Ty mi nawet nie wierzysz, że jestem babeczką , a co dopiero mówić o mojej grze. Jak Ty na serwie robiłeś dochodzenie i zmuszałeś mnie, żeby mówić coś na mikro, bo juz mnie chciales podawać, że wykorzystuje darmowego SVIPa dla kobiet i podważając tym wiarygodność sprawdzenia mnie na tsie przez Dusie  :D

Tyle ode mnie

2 godziny temu, OroKoroner napisał:

Edytowane przez SLYWOMAN
  • Lubię to! 1

9:06 i 9:07 @ OroKoroner  jak puszczasz fullauto to kule lecą tam gdzie masz celownik czy nad nim? :wtf: B-

10:31 B-

13:51 Tutaj się zatrzymam apropo stylu grania sly. Rzeczywiście dziwnie wygląda to "szejkowanie", jednak to jest czysta gra. @ helikopterovsky  też grał podobnie i tam nie było problemu (po paru demach). No i jakby to był jakiś biedaaim to telepanie by ustało po zabiciu przeciwnika, a nie po reakcji z lekkim opóźnieniem. B-

15:16 To samo co 9:06 B-

16:26 B-

• Super 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]