Zasłużony Dusia Posted December 11, 2018 Zasłużony Share Posted December 11, 2018 Żarty na dziś Biegnie synek do mamy.. - Mamo, mamo! czemu ciocia nazwała swoją córkę Róża..? - Bo bardzo lubiła róże. - A Ty co lubiłaś..? - Wacek! nie zadawaj głupich pytań! Mąż wraca późno do domu. Żona leży już w łóżku, więc mąż szybko się rozbiera i przytula się do niej. A żona: - Boli mnie głowa... - Umówiłyście się dzisiaj, czy co?! Lekcja biologii. Nauczycielka tłumaczy: - Pręciki i słupki w kwiatkach to ich organy reprodukcyjne. Głos Jasia z tyłu klasy: - K*rwa! A ja je wąchałem! Idą dwa koty przez pustynie. Jeden nagle mówi: -Ej, stary. Nie ogarniam tej kuwety. – Dlaczego się smucisz? – Bo będę ojcem… – Ale to jest powód do radości! – Niby tak, ale nie wiem jak powiedzieć o tym żonie. Jasio przynosi do domu torbę pełną jabłek. Mama pyta go: – Skąd masz te jabłka? Na to Jasiu: – Od sąsiada – A on wie o tym? – pyta mama – No pewnie, przecież mnie gonił! Leży facet z plecakiem na łące, dookoła latają muchy. Co jest w plecaku? – Spadochron Jasio kupił oranżadę. Otworzył ją i na wewnętrznej stronie kapsla przeczytał: „Tym razem nic nie wygrałeś. Spróbuj jeszcze raz”. Zakręca więc butelkę, czeka chwilę i… próbuje jeszcze raz - Coś ty Marian taki skwaszony? - Jechaliśmy dzisiaj z Heleną się rozwieść... - No i? - No i nie dojechaliśmy. - Dlaczego?! - Pokłóciliśmy się. Instrukcja wojskowa. Temat: zakładanie umundurowania. 1. Bluza moro – guzikami do przodu. 2. Spodnie moro – rozporkiem do przodu. 3. Buty sznurówkami do przodu. 4. Majtki – pierwszego dnia: obojętnie, drugiego: brązowym do tyłu… 1 2 Link to comment
Użytkownik F4NTOM Posted December 11, 2018 Użytkownik Share Posted December 11, 2018 Krótkie żarciki. Najs + za robote 1 Link to comment
Użytkowniczka Neilves Posted December 12, 2018 Użytkowniczka Share Posted December 12, 2018 Świetnie + Link to comment
Marves Posted December 12, 2018 Share Posted December 12, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Administrator Hana_Montana Posted August 24, 2023 Administrator Administrator Share Posted August 24, 2023 Link to comment
Recommended Posts