Donator J.Strzelcu Opublikowano 7 Sierpnia 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Imię: Oliwier Wiek: 18 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Pomóc administracji DISCORDA w pilnowaniu discorda oraz dawanie nowych pomysłów co by można było dodać na DISCORDA. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: OPIEKUN DISCORD Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Teraz aktualnie jestem OPIEKUNEM 2MAPS, ale kiedyś też byłem Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 8/10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Jeśli będzie trzeba dorzucę się jak najbardziej Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/q--- Coś o sobie: Mam na imię Oliwier , mam 18 lat. Moje zainteresowania to siatkówka, koszykówka a także gra w ping-ponga i w bilarda . Często uprawiam sport głównie biegam i grywam w siatkówkę , a moim ulubionym zajęciem jest muzyka, od 8 lat gram na akordeonie. 1 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 +doświadczenie +chęć pomocy +/- aktywność coś mało cię ostatnio widać +kultura JESTEM NA TAK 1 1 Odnośnik do komentarza
yeezybeing michuu Opublikowano 7 Sierpnia 2022 yeezybeing Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Na NIE - twoja jedyna aktywność na dc to pisanie na kanałach z zabawami, oraz napisanie raz na dzień co tam? XD - dałeś się sprowokować i zgasic przez użytkownika, gdzie admin nie może sobie na to pozwolić - jesteś opiekunem jednego serwera, nie starczy Ci? + wiek + składka A i jeszcze zmień kolor w podaniu bo warna zarobisz Pozdro 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bociu Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 (edytowane) Jestem na Nie zacznijmy od pozytywów(tak jakby) + Wiek, ale mam na myśli tylko widniejącą date urodzenia na twoim dowodzie nic więcej (do tego jeszcze przejdę, ale to za chwilę) Tak.. to koniec pozytywów, teraz przyjrzyjmy się negatywom których niewątpliwie jest masa - Jako opiekun powinieneś być rozpoznawalny i wnosić coś swoją osobą do serwera, po prostu trzymać poziom a sami użytkownicy powinni czuć do ciebie respekt (na ten moment jest odwrotnie jesteś kolejną osobą obok byłego opiekuna hanny który jest obiektem drwin) - Aktywność - na ten moment twoja aktywność zaczyna się i jednocześnie kończy na zapytaniu ''co tam'' i ewentualnym przywitaniu się, nie da się z tobą nawet w sensowny sposób popisać, bo jak z kimś się nie zgadzasz lub ktoś ma więcej do powiedzenia niż ty to od razu wyskakujesz z regulaminem lub co gorsze timeoutujesz takiego... - Kompletnie nie radzisz sobie z krytyką, nie potrafisz przyznać się do błędu a gdy coś się dzieje poważniejszego znikasz bez słowa i udajesz że Cie nie ma... Szczerze to nie widziałem u ciebie odpowiedniej reakcji, takiej która rozwiązała by konflikt... Ty wręcz swoimi debilnymi interwencjami( jak łaskawie to zrobisz) doprowadzasz do większej spiny. - '' Pomóc administracji DISCORDA w pilnowaniu discorda oraz dawanie nowych pomysłów co by można było dodać na DISCORDA'' Ciekawe, problem w tym, że na discordzie nie potrzeba więcej administracji bo dzieje się tak wiele że raptem potrzebny jest tylko jeden to jest raz, dwa zacznij sam coś robić jako administrator skoro tak bardzo jest potrzebna pomoc, wspominasz coś o dawaniu nowych pomysłów zmian - pozwól że odbije piłeczkę i tym razem to ja odeśle Cie do odpowiedniego działu w którym możesz to zrobić w każdej chwili - Poza tym jakby mało było minusów to dodam jeszcze jednego, tak by trzeba było wystawić kolejnego palca... Jak na ten moment jest już opiekun, uważam że ruch jest na tyle mały że jeden zdecydowanie wystarczy EDIT1 tak dużo minusów wypisałem, że zapomniałem odnieść się do tego twojego wieku, a więc: Masz 18 lat zachowujesz się jakbyś miał 16 lat a nawet i mniej, więc to że dałem Ci tego plusa za wiek było tylko i wyłącznie dla zasady... Edytowane 7 Sierpnia 2022 przez Bociu 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 7 Sierpnia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Godzinę temu, quaadraa napisał: Pomóc administracji DISCORDA w pilnowaniu discorda No do tego chyba nie jest ci potrzebny opiekun. Godzinę temu, quaadraa napisał: oraz dawanie nowych pomysłów co by można było dodać na DISCORDA. Do tego nie potrzebujesz nawet admina, a co dopiero opiekuna. Po wypowiedziach innych wnioskuję, że twoja aktywność jest mierna. Podanie napisane tak o, tylko żeby było, bo przecież po co się lekko wysilić. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi