Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[OPIEKUN] - quaadraa

J.Strzelcu

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
DONATOR

Imię: Oliwier
Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Pomóc administracji DISCORDA w pilnowaniu discorda oraz dawanie nowych pomysłów co by można było dodać na DISCORDA.
Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: OPIEKUN DISCORD
Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Teraz aktualnie jestem OPIEKUNEM 2MAPS, ale kiedyś też byłem
Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 8/10
Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Jeśli będzie trzeba dorzucę się jak najbardziej
Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/q---
Coś o sobie: Mam na imię Oliwier , mam 18 lat. Moje zainteresowania to siatkówka, koszykówka a także gra w ping-ponga i w bilarda . Często uprawiam sport głównie biegam i grywam w siatkówkę , a moim ulubionym zajęciem jest muzyka, od 8 lat gram na akordeonie.

• Ha ha 1

a.png.10dc7a65f335fd10f90fff4ea2db1ff4.png

:zakochany:

• Premium
Premium

+doświadczenie

+chęć pomocy

+/- aktywność coś mało cię ostatnio widać

+kultura
JESTEM NA TAK

• Trzymaj się 1
  • Tak sobie 1

sygn.gif.5609f7715308399a655f7f3291c6c5a8.gif

• yeezybeing

Na NIE

- twoja jedyna aktywność na dc to pisanie na kanałach z zabawami, oraz napisanie raz na dzień co tam? XD

- dałeś się sprowokować i zgasic przez użytkownika, gdzie admin nie może sobie na to pozwolić 

- jesteś opiekunem jednego serwera, nie starczy Ci? 

+ wiek

+ składka 

A i jeszcze zmień kolor w podaniu bo warna zarobisz 

Pozdro 

• Trzymaj się 1
  • WTF 2

• Użytkownik

Jestem na Nie

zacznijmy od pozytywów(tak jakby)

+ Wiek, ale mam na myśli tylko widniejącą date urodzenia na twoim dowodzie nic więcej (do tego jeszcze przejdę, ale to za chwilę)

Tak.. to koniec pozytywów, teraz przyjrzyjmy się  negatywom których niewątpliwie jest masa

- Jako opiekun powinieneś być rozpoznawalny i wnosić coś swoją osobą do serwera, po prostu trzymać poziom  a sami użytkownicy powinni czuć do ciebie respekt (na ten moment jest odwrotnie jesteś  kolejną osobą  obok byłego opiekuna hanny który jest  obiektem drwin)

- Aktywność - na ten moment twoja aktywność zaczyna się i jednocześnie kończy na    zapytaniu ''co tam'' i ewentualnym przywitaniu się, nie da się z tobą nawet w sensowny sposób popisać, bo jak z kimś się nie zgadzasz lub ktoś ma więcej do powiedzenia  niż ty to od razu  wyskakujesz z regulaminem lub co gorsze  timeoutujesz  takiego... 

- Kompletnie nie radzisz sobie z krytyką, nie potrafisz  przyznać się do błędu  a gdy coś się dzieje poważniejszego  znikasz bez słowa i udajesz że Cie nie ma... Szczerze to nie widziałem u ciebie  odpowiedniej reakcji, takiej która rozwiązała by  konflikt... Ty wręcz  swoimi debilnymi  interwencjami( jak łaskawie to zrobisz) doprowadzasz do  większej  spiny.

-  '' Pomóc administracji DISCORDA w pilnowaniu discorda oraz dawanie nowych pomysłów co by można było dodać na DISCORDA''   Ciekawe, problem w tym, że na discordzie nie potrzeba więcej administracji bo dzieje się tak wiele że  raptem potrzebny jest tylko jeden  to jest raz,  dwa zacznij sam coś robić jako administrator skoro tak bardzo jest potrzebna pomoc,  wspominasz coś o dawaniu nowych pomysłów zmian -  pozwól że odbije piłeczkę i tym razem to ja odeśle Cie do odpowiedniego działu w którym możesz to zrobić w każdej chwili  

-  Poza tym  jakby mało było minusów to dodam jeszcze jednego, tak by trzeba było wystawić kolejnego palca... Jak na ten moment jest  już opiekun, uważam że ruch jest na tyle mały że jeden zdecydowanie wystarczy

EDIT1  tak dużo minusów wypisałem, że zapomniałem odnieść się do tego twojego wieku, a więc:

Masz 18  lat zachowujesz się jakbyś miał  16 lat a nawet i mniej, więc to że dałem Ci tego plusa za wiek  było tylko i wyłącznie dla zasady... 

Edytowane przez Bociu
  • Lubię to! 1
  • Super 1
  • Tak sobie 1

Sygnatura1.png.c53039e563f8ad423f3f25de555f719f.png

• Sponsor
SPONSOR
Godzinę temu, quaadraa napisał:

Pomóc administracji DISCORDA w pilnowaniu discorda

No do tego chyba nie jest ci potrzebny opiekun.

Godzinę temu, quaadraa napisał:

oraz dawanie nowych pomysłów co by można było dodać na DISCORDA.

Do tego nie potrzebujesz nawet admina, a co dopiero opiekuna.

Po wypowiedziach innych wnioskuję, że twoja aktywność jest mierna. Podanie napisane tak o, tylko żeby było, bo przecież po co się lekko wysilić.

• Super 1

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

• Zasłużony

odrzucone.png

image.png
:pepehands:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]