Użytkownik Virtual Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 (edytowane) Imię: Kuba Wiek: 20 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Cóż, jako gracz, który gra na serwerze już dwa lata jestem w stanie porównać działanie serwera na przestrzeni dwóch lat. Być może słowa których użyje są za mocne ale fakty są takie że obecna grupa graczy na serwerze robi sobie jaja i nie ma absolutnie szacunku do drugiego gracza, jest to poniekąd spowodowane nieścisłym regulaminem, którego niekoniecznie chciałbym zmieniać ale po prostu pewne punkty wyjaśnić w ten sposób żeby regulamin był bardziej zrozumiały. Powód podania jest również taki że chciałbym pomóc, jeżeli mogę tak go nazwać, mojemu dobremu znajomemu Mikeyowi, który został właśnie przyjęty na stanowisko opiekuna tego serwera. Oboje znamy się i gramy 2 lata na serwerze więc uważam że jesteśmy dobrze zgrani. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Only AWP #1 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie miałem okazji Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 7 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Do dogadania z Tymusiem Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198264702100/ Coś o sobie: Nie bardzo lubię o sobie mówić, ponieważ nie ma za dużo do opowiadania. 20 latek ze Śląska, który ma za dużo wolnego czasu. Od Października student Politechniki Śląskiej na wydziale Automatyki i Robotyki. Edytowane 7 Sierpnia 2022 przez Virtual 1 4 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 +wiek +aktywność + Bardzo dobry kontakt z opiekunem @ mikey +chęć Jestem na tak te duo będzie zajebiste Only awp #1 będzię świecić aktywnością większą jak te duo razem będzie coś tak czuje 1 Odnośnik do komentarza
Donator J.Strzelcu Opublikowano 7 Sierpnia 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Wiek + Chęci + Aktywnośc + Jestem NA TAK!!! 1 Odnośnik do komentarza
yeezybeing michuu Opublikowano 7 Sierpnia 2022 yeezybeing Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Towarzyszu Virtual + wiek + znajomość sm + legenda serwera + jedna z milszych osób na sieci + doświadczenie jak mało kto TAK! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mikey Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Hej, + wiek + staż + sm - kibic United Troche przygłupi ale ogolnie jestem na tak bo wspolnymi siłami mozemy wszystko czy jak to sie tam mowi 1 Counter-strike_Global_Offensive_2023.08.04_-_15.14.59.03.DVR_Trim.mp4 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Na prośbę autora. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi