Użytkownik Zapiekanka Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 (edytowane) 1. Twój nick: Zapiekanka 2. Nick oskarżonego: Oro Koroner 3. IP/SID oskarżonego: 4. Data i czas zdarzenia: 08 sie 2022 - 15:48:06 5. Powód skargi: Dziecko bedziesz wyzywal? 6. Opis sytuacji: OD KIEDY MOZNA UZYWAC NA TYM SERWIE MIKRO -16 GRAM TU KILKA LAT I JAK POSZEDŁEM DO PRACY I PO TYGODNIU WROCILEM MI TU DZIECKO LEGALNIE NAWIJA. MÓWIŁEM NA MIKRO ŻE MIKRO +16 ZA TO ORO NIE REAGOWAŁ JAK ZWYKLE CZEKAŁ AŻ JA SIE ODKLEJE ZAMIAST SPEŁNIAĆ SWOJE ROLE. 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): WŁAŚNIE PROSZE O DOWODY ŻE WYZYWAŁEM TE DZIECKO BO WINE POWINNO SIE UDOWADANIAĆ. a dodaje tu link https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php beka z was moze nazwe na cssetti zmienicie jak ma tak być Edytowane 8 Sierpnia 2022 przez Zapiekanka 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zapiekanka Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 (edytowane) 5 godzin temu, Zapiekanka napisał: Proszę o dowód słuchowy bo to pomówienie to co piszesz. To że ma 10 lat to nie znaczy że może używać mikrofonu. Miałeś info na U@ które ignorowałeś jak ktoś uyżywa miktro -16. Czemu inne dzieci są banowane mimo to że kulturalnie sie odzywają? Pobierz dowody słuchowe i rozpisz kiedy go wyzywałem. Bo jego nie wyzywałem. Proszę o Dowód jak go wyzywałem. JAK GRA CZITER I LUDZIE KLNĄ TO TEZ SA BANOWANI. A CZITER NIE moja opinia. 10latek może grać to już będę wiedział jak zmienił się serwer gram od 2018 roku i tematy dla dorosłych poruszane zawsze na serwie były w celu rozrywkowych jak ty takie towarzystwo w prowadzasz i pozwalasz małolatom grać i słuchać tego to twoja wina czy moja? DAWAJ PEŁNE NAGRANIE A NIE SZOTA PS" Ja do dzieci nic nie mam, sami biegają za mną po mapie i do mnie gadają ja ich nie wyzywam tylko motywuje. Edytowane 8 Sierpnia 2022 przez Zapiekanka Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi