Użytkownik Zapiekanka Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 (edytowane) Nick z CS: Zapiekanka Admin banujący: Oro Koroner Serwer: StrefaSkila DD2 only Data zdarzenia: 08.08.2022 Opis sytuacji: OD KIEDY MOZNA UZYWAC NA TYM SERWIE MIKRO -16 GRAM TU KILKA LAT I JAK POSZEDŁEM DO PRACY I PO TYGODNIU WROCILEM MI TU DZIECKO LEGALNIE NAWIJA. MÓWIŁEM NA MIKRO ŻE MIKRO +16 ZA TO ORO NIE REAGOWAŁ JAK ZWYKLE CZEKAŁ AŻ JA SIE ODKLEJE ZAMIAST SPEŁNIAĆ SWOJE ROLE. Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): WŁAŚNIE PROSZE O DOWODY od Oro Koroner ŻE WYZYWAŁEM TE DZIECKO BO WINE POWINNO SIE UDOWADANIAĆ Edytowane 8 Sierpnia 2022 przez Zapiekanka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zapiekanka Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 jesteś niekompetentny cziterzy grają a dzieci grają z mikrem i nic z tym nie robisz. Bo wiesz że nie ma dowodu. Sam grasz pod w pływem co to przeszkadza, zachowuje się dopóki ktoś nie odpierdala jak ty. Trzeba reagować jak admini w chuju mają to co się dzieje. Może Ktoś lepszy byłby na Twoim miejscu. Nadużywasz Swoje prawa tyle z mojej strony jak nie udowodnisz to jesteś nic wart. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zapiekanka Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 (edytowane) Nie będziesz już szanowanym Adminem ty tolerujesz mikro +16. A ja nie będę już częstym gościem skoro to był pierw serw dla dorosłych a teraz robicie Przedszkole. To tylko moje zdanie. Co to za admin skoro nie chce Ci sie pobierać nic. To nie dziwie się że czity się bawią. Edytowane 8 Sierpnia 2022 przez Zapiekanka Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 @ OroKoroner skoro gracz się odwołuje to twoim obowiązkiem jest rozpisanie za co bana dostał. 24h. Odnośnik do komentarza
Użytkownik KAKAROT Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 (edytowane) @ LAN_CIECHOCINEK2K2 ty to sprawdzisz bo jesteś supportem. Według mnie jesteśmy tutaj od oceniania czy ktoś gra czysto lub czy ktoś czituje, a nie od słuchania czy jakieś dziecko obraża innych bo jest niespełnione życiowo. Takie tematy powinny trafiać do działu serwera, nie do działu ubt, ale to nie ja ustalam zasady. Zamykam do wyjaśnienia, pozdro. +edit @ OroKoroner wyjaśnił. Kolega @ Zapiekanka pokazał klasę przed chwilą na czacie w dodatku. Na moje ten temat powinien wylądować w koszu, ale oszczędzę sobie tego.. Nie umiesz zachować kultury na serwerze, to nie będziesz na nim grał i tyle w temacie. Dzięki za zgłoszenie! Edytowane 9 Sierpnia 2022 przez KAKAROT 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KAKAROT Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi