Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - ZAPIEKANKA

Zapiekanka

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: Zapiekanka 
Admin banujący: Oro Koroner
Serwer: StrefaSkila DD2 only
Data zdarzenia: 08.08.2022
Opis sytuacji: 

OD KIEDY MOZNA UZYWAC NA TYM SERWIE MIKRO -16 GRAM TU KILKA LAT I JAK POSZEDŁEM DO PRACY I PO TYGODNIU WROCILEM MI TU DZIECKO LEGALNIE NAWIJA.

MÓWIŁEM NA MIKRO ŻE MIKRO +16 ZA TO ORO NIE REAGOWAŁ JAK ZWYKLE CZEKAŁ AŻ JA SIE ODKLEJE ZAMIAST SPEŁNIAĆ SWOJE ROLE. 

Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php

Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): WŁAŚNIE PROSZE O DOWODY od Oro Koroner ŻE WYZYWAŁEM TE DZIECKO BO WINE POWINNO SIE UDOWADANIAĆ

Edytowane przez Zapiekanka
  • Lubię to! 1
  • Użytkownik

jesteś niekompetentny cziterzy grają a dzieci grają z mikrem i nic z tym nie robisz. Bo wiesz że nie ma dowodu. Sam grasz pod w pływem co to przeszkadza, zachowuje się dopóki ktoś nie odpierdala jak ty. Trzeba reagować jak admini w chuju mają to co się dzieje. Może Ktoś lepszy byłby na Twoim miejscu. Nadużywasz Swoje prawa tyle z mojej strony jak nie udowodnisz to jesteś nic wart.

• Użytkownik

Nie będziesz już szanowanym Adminem ty tolerujesz mikro +16.

A ja nie będę już częstym gościem skoro to był pierw serw dla dorosłych a teraz robicie Przedszkole.

To tylko moje zdanie.

Co to za admin skoro nie chce Ci sie pobierać nic. To nie dziwie się że czity się bawią.

Edytowane przez Zapiekanka
  • Użytkownik

@ LAN_CIECHOCINEK2K2  ty to sprawdzisz bo jesteś supportem. Według mnie jesteśmy tutaj od oceniania czy ktoś gra czysto lub czy ktoś czituje, a nie od słuchania czy jakieś dziecko obraża innych bo jest niespełnione życiowo. Takie tematy powinny trafiać do działu serwera, nie do działu ubt, ale to nie ja ustalam zasady. Zamykam do wyjaśnienia, pozdro.

+edit

@ OroKoroner  wyjaśnił.

Kolega @ Zapiekanka pokazał klasę przed chwilą na czacie w dodatku. Na moje ten temat powinien wylądować w koszu, ale oszczędzę sobie tego.. Nie umiesz zachować kultury na serwerze, to nie będziesz na nim grał i tyle w temacie.

Dzięki za zgłoszenie!

Edytowane przez KAKAROT
  • Lubię to! 1

xd.gif.88fe03af5453fee8b957ea54f4242999.gif

• KAKAROT zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]