Premium Błaszczyk Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 (edytowane) Twój nick:Błaszczyk Nick oskarżonego: @ ohSugarry Powód skargi: Kolesiostwo Opis sytuacji: Dałem banan temu G***** @ smajli´'^ , po czym wchodzę na forum a ten gałgan @ ArcyBM mnie wyzywa, no to co pierwsze jazda z nim, cisnelismy sobie równo, wchodzi pan na wielbładzie i co pierwsze do mnie sapie że to ja mam sie ogarnąć, jak typ mnie wyzwał pierwszy, tamten dalej cisnął ze mną, więc sie nie dałem kurwa co będzie jakis mięsniak bez mózgu mnie cisnął, a ten @ ohSugarry chuja będzie robić, bo umie się tylko przypierdalać do kogoś jak odpowiada,odpisałem jedną wiadomość i dostałem bloka na 72h XDDDD, a tamten półgłówek mnie dalej wyzywał i nie dostał nic, i gdzie tu jest sprawiedliwość? Editt. Może to dla was jest śmieszne, no ale dla mnie nie, to jest żenujące. Ediit. Co ty w ogóle wielbłądzie pierdolisz? Dałeś upomnienie kurwa im, do mnie się sapałeś łbie że to ja zaczynam, po drugie, dajesz mi upomnienie, a ten imbecyl z półgówkiem @ ArcyBM dalej mnie wyzywa, tego nie widziałeś? Pewnie za wysoko siedziałeś na wielbłądzie i źle ci było zobaczyć kto zaczyna, i mnie wyzywa.... Takie twoje pierdolenie że upomniałeś, a zarazem mnie ta Hiena wyzywała dalej, a ty co miałeś wyjebane, i chuja zrobiłeś Data i godzina zdarzenia:21:20 8.08.2022 Miejsce zdarzenia: CzatBox Dowody:Są widoczne na czatboxie Coś od siebie: Żenua. Edytowane 9 Sierpnia 2022 przez Błaszczyk 14 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 No to przyszedł pan na wielbłądzie Zaczynając od całego zajścia. Przyszło jakieś odwołanie i chyba z tego co pamiętam @ ArcyBM napisał że się odkleiłeś. Okeej, nic w tym złego, większość ludzi tak gada, ale nie kończy się to w stylu, że "rozjebałbyś komuś łeb" (Gdzie powinieneś otrzymać ode mnie warna). No to zaczęła się kłótnia no i standardowo pan na wielbłądzie się przysapał, gdzie doskonale wiesz czemu (To moja rola). Blokadę dostałeś ze względu iż nie reagowałeś na upomnienia abyś zastopował oraz za samą obrazę innych, oraz za groźby karalne ( https://prnt.sc/5Bb3KTa-w37q ). Reszta także została upomniona słownie, abyście załatwiali to na pv i żebyście się uspokoili. Poza tym, ty jako admin (nie ważne czy serwera 1.6 czy czegoś innego) powinieneś wykazywać się kulturą, a nie odpalać się za zwykłe słowo, które jest stosowane w większości rozmów. Fakt, możesz się poczuć urażony, ale czy trzeba od razu reagować agresją? Jakby podliczyć tak ilość warnów oraz miesiące stażu, to tak wszystko na styk prawie wychodzi W dniu 8.08.2022 o 21:42, Błaszczyk napisał: wchodzi pan na wielbładzie i co pierwsze do mnie sapie to mnie akurat rozjebało xDD Edit. @ Błaszczyk ale nikt inny Ci nie powiedział, że "rozjebałby Ci łeb". Zacząłeś od razu z groźby gdzie Arcy Ci napisał, że "odklejka". Jeszcze raz mam Ci wytłumaczyć? Dostałeś bana na 72h za obrazę użytkowników, pomimo moich upomnień nie przestawałeś. Zamiast odpuścić lub zgłosić mi to w zgłoszeniach lub na pv, to wolisz jechać na ostro z tekstami i kontynuować jazdę. Ciesz się, że nie dostałeś warnów za +2, tylko potraktowałem Cię bardziej łagodnie i dałem Ci bloka na SB na 3 dni, bo wiem że dalej byś jechał z tematem. To nie jest twoja jedyna sytuacja, gdzie otrzymujesz warna lub bana za wyzywanie i wszczynanie kłótnie i dobrze o tym wiesz, więc kara jest jak najbardziej słuszna Edit 2. @ Andrzej. @ Trivor 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Brak dowodów - odrzucone. Na drugi raz dowody by się przydały w postaci SS, bo skarga nie będzie rozpatrzona po 15 minutach od jej opublikowania. Dodatkowo jeżeli chcesz aby skarga była traktowana poważnie, i zależy ci na werdykcie na twoją korzyść, to radzę uspokoić trochę emocje przed jej napisaniem. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi