Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - NICK ohSugarry

Błaszczyk

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium
Premium

Twój nick:Błaszczyk
Nick oskarżonego: @ ohSugarry
Powód skargi: Kolesiostwo
Opis sytuacji: Dałem banan temu G***** @ smajli´'^ , po czym wchodzę na forum  a ten gałgan @ ArcyBM mnie wyzywa, no to co pierwsze jazda z nim, cisnelismy sobie równo, wchodzi pan na wielbładzie i co pierwsze do mnie sapie że to ja mam sie ogarnąć, jak typ mnie wyzwał pierwszy, tamten dalej cisnął ze mną, więc sie nie dałem kurwa co będzie jakis mięsniak bez mózgu mnie cisnął, a ten @ ohSugarry chuja będzie robić, bo umie się tylko przypierdalać do kogoś jak odpowiada,odpisałem jedną wiadomość i dostałem bloka na 72h XDDDD, a tamten półgłówek mnie dalej wyzywał i nie dostał nic, i gdzie tu jest sprawiedliwość?

Editt. Może to dla was jest śmieszne, no ale dla mnie nie, to jest żenujące.

Ediit. Co ty w ogóle wielbłądzie pierdolisz? Dałeś upomnienie kurwa im, do mnie się sapałeś łbie że to ja zaczynam, po drugie, dajesz mi upomnienie, a ten imbecyl z półgówkiem @ ArcyBM dalej mnie wyzywa, tego nie widziałeś? Pewnie za wysoko siedziałeś na wielbłądzie i źle ci było zobaczyć kto zaczyna, i mnie wyzywa.... Takie twoje pierdolenie że upomniałeś, a zarazem mnie ta Hiena wyzywała dalej, a ty co miałeś wyjebane, i chuja zrobiłeś :)
Data i godzina zdarzenia:21:20 8.08.2022
Miejsce zdarzenia: CzatBox
Dowody:Są widoczne na czatboxie
Coś od siebie: Żenua.

Edytowane przez Błaszczyk
  • Ha ha 14
  • Wow! 1
  • WTF 1
  • Tak sobie 1
  • Użytkownik

No to przyszedł pan na wielbłądzie :pagobyk:

Zaczynając od całego zajścia. Przyszło jakieś odwołanie i chyba z tego co pamiętam @ ArcyBM napisał że się odkleiłeś. Okeej, nic w tym złego, większość ludzi tak gada, ale nie kończy się to w stylu, że "rozjebałbyś komuś łeb" (Gdzie powinieneś otrzymać ode mnie warna). No to zaczęła się kłótnia no i standardowo pan na wielbłądzie się przysapał, gdzie doskonale wiesz czemu (To moja rola). Blokadę dostałeś ze względu iż nie reagowałeś na upomnienia abyś zastopował oraz za samą obrazę innych, oraz za groźby karalne ( https://prnt.sc/5Bb3KTa-w37q ). Reszta także została upomniona słownie, abyście załatwiali to na pv i żebyście się uspokoili. Poza tym, ty jako admin (nie ważne czy serwera 1.6 czy czegoś innego) powinieneś wykazywać się kulturą, a nie odpalać się za zwykłe słowo, które jest stosowane w większości rozmów. Fakt, możesz się poczuć urażony, ale czy trzeba od razu reagować agresją? Jakby podliczyć tak ilość warnów oraz miesiące stażu, to tak wszystko na styk prawie wychodzi :peponotes:

W dniu 8.08.2022 o 21:42, Błaszczyk napisał:

wchodzi pan na wielbładzie i co pierwsze do mnie sapie

to mnie akurat rozjebało xDD

Edit.
@ Błaszczyk  ale nikt inny Ci nie powiedział, że "rozjebałby Ci łeb". Zacząłeś od razu z groźby gdzie Arcy Ci napisał, że "odklejka". Jeszcze raz mam Ci wytłumaczyć? Dostałeś bana na 72h za obrazę użytkowników, pomimo moich upomnień nie przestawałeś. Zamiast odpuścić lub zgłosić mi to w zgłoszeniach lub na pv, to wolisz jechać na ostro z tekstami i kontynuować jazdę. Ciesz się, że nie dostałeś warnów za +2, tylko potraktowałem Cię bardziej łagodnie i dałem Ci bloka na SB na 3 dni, bo wiem że dalej byś jechał z tematem. To nie jest twoja jedyna sytuacja, gdzie otrzymujesz warna lub bana za wyzywanie i wszczynanie kłótnie i dobrze o tym wiesz, więc kara jest jak najbardziej słuszna

Edit 2.
@ Andrzej.  @ Trivor

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • WTF 1

Przechwytywanie.PNG.4243bd5397051c24a49199d872dc6eb3.PNG

• 3 tygodnie później...
  • Zasłużony

Brak dowodów - odrzucone.

Na drugi raz dowody by się przydały w postaci SS, bo skarga nie będzie rozpatrzona po 15 minutach od jej opublikowania.

Dodatkowo jeżeli chcesz aby skarga była traktowana poważnie, i zależy ci na werdykcie na twoją korzyść, to radzę uspokoić trochę emocje przed jej napisaniem.

image.png
:pepehands:

• Zasłużony

skargaodrzu.png

image.png
:pepehands:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]