Użytkownik Sasuke Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Twój nick na serwerze:Sasuke Nick admina banującego: jakiś spocony dzieciak Dostałeś bana, gaga czy muta?: ban 30 min Czas oraz data bana:5 minut temu Serwer na którym dostałeś bana:AWP Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Dziecko chwali się statami w połówce, odpisałem mu na to żeby scr se zrobił, po czym zabiłem go ~3 razy i dał mi bana XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Link do Sourcebansa z twoim banem: w piździe to mam Link do twojego profilu steam: Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Disconnect: Zostałeś ZBANOWANY na tym serwerze! Data nadania bana: 09/08/22 19:36:47 Długość bana 30 minut Admin: 𝕳SqopconyBuchem𝕳 Wejdź w konsolę (~), aby uzyskać więcej informacji!. Disconnect: Zostałeś ZBANOWANY na tym serwerze! Data nadania bana: 09/08/22 19:36:47 Długość bana 30 minut Admin: 𝕳SqopconyBuchem𝕳 Świetny serwer gdzie po wysłaniu jednej wiadomości dostajesz bana bo dzieciaczek musi zabłysnąć i pokazać że jest lepszy. Skoro takich macie adminów to byłem tu pierwszy i ostatni raz Odnośnik do komentarza
Użytkownik svx. Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi