Użytkownik noswer Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 UBT 1.6 czy UBT GO: UBT 1.6 Nick: noswer Imię: Michał Wiek (dokłada data): 19.12.2001 SID: STEAM_0:0:522966471 Znajomość AMXX*(1-10):9/10 - 10 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: +- 3h Opisz siebie: Mam na imię Michał. Moją pasją są motocykle oraz gry . W wolnym czasie bawię się w kodowanie najczęściej w javie Dlaczego akurat Ty?: Myślę że zawsze jakaś pomoc się przyda. Już kiedyś byłem na owym stanowisku więc myślę że sobie poradzę. Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Oczywiście Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Dobre Kontakt: GG, TS3, PW, DC, Steam Pozdrawiam noswer 2 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik uszk0 Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Grasz z dlugoletnim stazem oraz duzymi umiejetnosciami, mysle ze bardzo dobrze potrafi rozpoznac skilla od odpala. costam umie w programy i informatyke. Mysle ze idealnie sie nada na to stanowisko zwlaszcza ze juz dlugo posiada Admina. Przepraszam wszystkich za bledy ale pisze na eng klawiaturze. Wiek + Doswiadczenie + Umiejetnosci + Dlugi staz na stanowisku Administratora + Jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik !OgMessage Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Często widzę go na serwerze jak gra i umiejętności posiada na pewno. +Aktywność +Umiejętności +Znajomość AMXX +Wiek Na tak 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Mieliśmy okazję trochę lepiej się poznać i mówiąc szczerze spoko morda z ciebie dodając więcej chciałbym z kimś takim współpracować na jednej randzę, że tak powiem. Nie powiem dajemy radę póki co we trójkę z chłopakami ( Może jeden raz się zdarzyło, że dwa tematy stały dłużej niż 24H ), ale myślę, że powinieneś dostać swoją szansę i sprawdzić się na tej randzę. Co do tematu pokazanego wyżej. Nie jestem zbytnio w to wtajemniczony - swoją opinię opierałem głównie na tym jak zachowujesz się na serwerze i jaki masz stosunek do ludzi oraz na tym co pisałeś mi ostatnio na steam. Także reasumując ode mnie leci małe Tak i życzę powodzonka 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Na chwilę obecną odrzucam. Na rozpiskę swojego bana nie zawsze masz czas, a co tu o kilku banach codziennie mówić. 3 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi