Użytkownik∙ maliiii Opublikowano 11 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Nick z Cs'a: Mali. Admin banujący: PEDO II IxHacKeRIx Serwer: Only DD2 Data zdarzenia: 11.12.2018 - 19:25:42 Opis sytuacji: w sumie nie wiem jak to opisac, dostalem bana za wh nie robiac nic podejrzanego Link do bana z amxbansa (http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php): http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=2522 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Powod: 'Czitowanie(Walhack)' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:149883061' [AMXBans] Twoje IP: '37.248.154.212' Czekam na jakas fajna rozpiske ;D Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 11 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 (edytowane) Admin nie rozpisze demka, bo na forum ma konto zbanowane. Edytowane 11 Grudnia 2018 przez Ar0n Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 11 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Mają strasznie podobne nicki. PEDO hackeriks rozpisz demko Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 12 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Tak to jest jak ma się inny nick na forum a inny na serwerze...Także @YepHacker rozpisz demko. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ YepHacker Opublikowano 12 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 @Mali. Chciałbym cię bardzo przeprosić za ten ban, oglądałem to demko i nic specjalnego nie zauważyłem. Myślę że wybaczysz za ten czas który (nie mogłeś pograć na serwerze Only DD2) Nie nieporozumienie, Ten Temat jest zamknięty. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 12 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi