kamiL;^ Posted December 11, 2018 Share Posted December 11, 2018 Nick z Cs'a: Mali. Admin banujący: PEDO II IxHacKeRIx Serwer: Only DD2 Data zdarzenia: 11.12.2018 - 19:25:42 Opis sytuacji: w sumie nie wiem jak to opisac, dostalem bana za wh nie robiac nic podejrzanego Link do bana z amxbansa (http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php): http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=2522 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Powod: 'Czitowanie(Walhack)' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:149883061' [AMXBans] Twoje IP: '37.248.154.212' Czekam na jakas fajna rozpiske ;D Link to comment
Marves Posted December 11, 2018 Share Posted December 11, 2018 (edited) Admin nie rozpisze demka, bo na forum ma konto zbanowane. Edited December 11, 2018 by Ar0n Link to comment
Marves Posted December 11, 2018 Share Posted December 11, 2018 Mają strasznie podobne nicki. PEDO hackeriks rozpisz demko Link to comment
Marves Posted December 12, 2018 Share Posted December 12, 2018 Tak to jest jak ma się inny nick na forum a inny na serwerze...Także @YepHacker rozpisz demko. Link to comment
YepHacker Posted December 12, 2018 Share Posted December 12, 2018 @Mali. Chciałbym cię bardzo przeprosić za ten ban, oglądałem to demko i nic specjalnego nie zauważyłem. Myślę że wybaczysz za ten czas który (nie mogłeś pograć na serwerze Only DD2) Nie nieporozumienie, Ten Temat jest zamknięty. 1 Link to comment
Marves Posted December 12, 2018 Share Posted December 12, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts