Użytkownik cosmo6 Posted December 11, 2018 Użytkownik Share Posted December 11, 2018 Nick z Cs'a: COSMO =(^.^)= Admin banujący: COSMO =(^.^)= Serwer: dd2 #2 Data zdarzenia: przed chwilą Opis sytuacji:: gram sobie i widzę że wbija ziomek z takim samym nickiem jak ja więc wykopałem go za nick. Wbił następny raz to chciałem dać mu bana i niechcący zbanowalem siebie....... Link do bana z amxbansa(http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php): Wycinek bana z konsoli: piszę to na telefonie i nie mam jak ale mogę wysłać . 3 Link to comment
Marves Posted December 11, 2018 Share Posted December 11, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts