Zasłużony Andrzej. Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 (edytowane) ODPOWIEDZI @ Kacperek [P] Co robisz w ciągu dnia? [O] Pracuje, jak nie pracuje to też pracuje, a jak już nie pracuje to odpoczywam. [P] Kiedy zdajesz prawo jazdy? [O] W grudniu [P] Masz jakieś medale za biegi? [O] Nie biegam. Wybieram się na Runmagedon już od roku ponad [P] Czy lubisz zapasy? [O] Nie. @ Hana_Montana [P] Kiedy reset dc ? [O] Po co? [P] Kiedy będziesz miał HEAD ADMINISTRATORA? [O] Zapewne nigdy. [P] Ile masz lat? [O] 17 i puł. [P] Czy Torf będzie miał moderatora ? [O] Nie. [P] Kiedy awans dla @ Kacperek [O] Nie tylko ja o tym decyduje. Nie wiem na razie. [P] Cola czy Pepsi ? [O] Pepsi [P] Czy @ OroKoroner będzie miał szanse na moderatora? [O] Szansa jest zawsze, społeczność musi też ocenić. [P] Pomidorowa czy Rosół? [O] Pomidorowa [P] Discord czy Teamspeak3? [O] Teamspeak bo mniej internetu ciągnie @ Pupciassienkas [P] Ile sypukcji cukru miałeś najwięcej? [O] 2 ‰ [P] Oddałbyś życie za przyjaciela? [O] Raczej nie. [P] Płacisz podatki? [O] Nie i nie będę [P] kokokola czy mleczko? [O] kokokola [P] Ile miałeś lat gdy napisałeś pierwszy donos? [O] 4 klasa jakoś. [P] kiedy jedziesz na urlop do Choroszczy? [O] Jak kupie fure to jade z @ sh1nga [P] Czy wziąłbyś pod swój dach Nera? [O] Tak [P] Czy wysłałeś lub chciałbyś wysłać paczkę na szkolną 17? [O] Jest taki projekt aby wysłać paczkę od forum [P] Wolisz szkolną z kiedyś czy aktualną? [O] Kiedyś. Stare małżeństwo [P] Czy dałbyś radę wypić 12 litrów mleka przez noc? [O] Bez problemu @ OroKoroner [P] Po uj Ci tyle serwerów?😁 [O] [P] Palisz papierosy? [O] Raczej nie. [P] Siłujemy się na rękę? [O] No dawaj [P] Z jakiego przedmiotu byłeś najsłabszy? [O] Nie wiem kurcze, z matmy może, niemiecki. @ Torf [P] Ile kurczaków zabiłoby słonia? [O] Skąd mam wiedzieć? [P] Jaki jest najlepszy rodzaj sera? [O] Cheddar, mozzarella. gouda też git [P] Jakie byłoby najśmieszniejsze zwierzę do skali konia? [O] Co? [P] Jaka jest najbardziej zawstydzająca rzecz, jaką kiedykolwiek nosiłeś? [O] Nosiłem? Idk, kiedyś musiałem założyć bluzę siostry. [P] Jaka jest najdziwniejsza rzecz, którą gość zrobił w twoim domu? [O] Nie sprowadzam gości do domu aby uniknąć strat finansowych [P] Gdzie jest najdziwniejsze miejsce, w którym oddałeś mocz lub wypróżniasz się? [O] W rowie przy drodze krajowej o 2 w nocy [P] Gdzie było najbardziej niestosowne / najbardziej zawstydzające miejsce, w którym pierdziałeś? [O] Kurwa opie, jak chce mi sie pierdzieć to pierdze [P] Kiedy awans dla mnie? [O] Nominuje @ ArcyBM Edytowane 17 Sierpnia 2022 przez OroKoroner 3 1 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 9 minut temu, Andrzej. napisał: [P] Czy Torf będzie miał moderatora ? [O] Nie. I w tym momencie 2 czarne bmki robią ci wjazd na chatę 2 5 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 2 minuty temu, Torf napisał: I w tym momencie 2 czarne bmki robią ci wjazd na chatę XXDD Zaraz po ciebie mogą być chłopaki czarnym sprinterem 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ `Lemon. Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 legancko 15 minut temu, Andrzej. napisał: [P] Czy dałbyś radę wypić 12 litrów mleka przez noc? [O] Bez problemu poka 3 https://imgur.com/a/b9e2wiH https://imgur.com/a/CivUzgs https://imgur.com/a/QUcA4ca Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Arcy nie chciał mojego wyzwania podjąć 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Pupciassienkas Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Do zobaczenia w Choroszczy 3 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Nie no do bana jesteś Andrzej 😡 dc lepsze 2 1 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 2 godziny temu, Andrzej. napisał: [P] Cola czy Pepsi ? [O] Pepsi Tylko cola andrzejku 3 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi