Użytkownik BanneD Opublikowano 12 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 (edytowane) Imię: Mateusz Wiek: 15 Jaką dyscypliną sportu chciałbyś się zająć: Piłka nożna Dlaczego Ty: Dlaczego ją? Ponieważ brakuje brakuje Typera a pilnie szukacie więc chcę spróbować Zapoznałem się z regulaminem Ligi Typera [Tak/Nie]: Tak Edytowane 12 Grudnia 2018 przez NoMercy. Clear Boy Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Hmm, jestem na tak dlatego, iż nie posiadamy żadnego aktywnego typera: +chęci -Jak najprędzej znajdź regulamin typera i się z nim zapoznaj +/- wiek Pokaż się z jak najlepszej strony! Pozdro 1 Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik F4NTOM Opublikowano 12 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Jestem na tak: + chęci + nie ma typera - 1 podanie na tydzien 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PROgram Opublikowano 12 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Jestem na tak + Chęci + Miły + Nie ma typera - 1 podanko na tydzień. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 12 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 (edytowane) Nie, - Jedno podanie na tydzień - Podanie bardzo biedne - Mały staż Edytowane 12 Grudnia 2018 przez Ar0n Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ YepHacker Opublikowano 12 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Jestem na Tak +wiek +chęci +miły +zaangażowany +Brak Typera -Mały staż - 1. podanie na tydzień Odnośnik do komentarza
Użytkownik ŇĮČЌỖŴЎ (・⊝・) Opublikowano 12 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 (edytowane) Hmmmm, lecisz na rangi... + Wiek + chęci + staż Edytowane 12 Grudnia 2018 przez ŇĮČЌỖŴЎ (・⊝・) Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Pietrek90 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Jestem na Nie - kilka dni temu o grafika skladales nie widzę że byś coś kolwiek robił w tym kierunku a teraz kolejne podanie zaraz będzie podanie na opiekuna - Podanie 1 na tydzień -Podanie - regulamin ale zależy wszystko od Administracja zależy Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Podanie z miejsca "Odrzucone" - Podanie raz na tydzień - Ledwo, co dostałeś rangę Grafika, zajmij się na razie tym. + Chęci 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 12 Grudnia 2018 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 (edytowane) Grafik, typer, admin w 2/3 dni? Nie wszystko na raz.. Pokaż aktywność na grafiku -> napisz na kolejne. Pokaż aktywność na kolejnej randzę -> napisz na kolejną. Edytowane 12 Grudnia 2018 przez Trivor Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 12 Grudnia 2018 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi