yeezybeing michuu Opublikowano 15 Sierpnia 2022 yeezybeing Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Imię: Michał Wiek: 18 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Przede wszystkim jakby większość sobie pomyślała, że pisze podanie tak o, żeby było, ponieważ często tak jest, to tutaj nie. Chciałbym zacząć od tego, że wielokrotnie posiadałem już wiele różnych rang funkcyjnych na właśnie podobnych serwerach (nadal posiadam tutaj oraz na jednym z moich większych prywatnych serwerów stworzonych wraz z dobrymi znajomymi). Następną rzeczą na pewno może być teź to, że szybko się uczę, gdzie wystarczyłoby żebym powtórzył sobie pewne komendy, czy to też tworzenie botów, no jest tego trochę. Kolejnym argumentem za mogłaby być bardzo dobra dotychczasowa współpraca z aktualnym opiekunem serwera, gdzie znowu mam duże, a wręcz pełne poparcie jeśli chodzi o samo podanie oraz to, że razem będzie nam łatwiej, sam właściciel dc też nie ma nic przeciwko temu, bym mógł pomóc jako 2 opiekun. Jeśli chodzi o administrację serwera, to powiem krótko, myślę że nie było większych problemów z kontaktem czy to na pv, czy to na naszym dc. Natomiast mówiąc o użytkownikach, też zawsze nie jestem jakoś bardzo spięty w tych "relacjach", większość użytkowników aktywnych na co dzień może to potwierdzić, bo cały czas biorę udział aktywnie w rozmowach z nimi, czy też bez problemu i bezkonfliktowo włączam się w rozmowę na dany temat. Myślę również, że w tym podaniu również będę mieć poparcie tych właśnie użytkowników, czy to jak wyżej wymieniłem obecnego opiekuna, bo nigdy nie miałem żadnych problemów, jeśli chodzi konkretnie o ten właśnie serwer. Oczekuje owocnej współpracy z Rudzią, tak jak się umawialiśmy . Tak się również składa, że jest również dużo osób związanych z awp #1 właśnie na discordzie, co myślę jest dodatkowym plusem, bo w większości znamy się już prawie rok i raczej wszyscy mają dobrą opinię na temat mojej osoby, czy to na serwie cs go, czy to na discordzie właśnie Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Discord Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): w przypadku discorda 7-8/10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Coś tam raz na jakiś czas się dorzucę Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/piniadztozycie/ Coś o sobie: Mam 18 lat, jestem osobą, która ma zdecydowanie zbyt wiele wolnego czasu, zwłaszcza podczas czy to wakacji czy ferii. Uwielbiam grać w koszykówkę, oglądać netflixa, czy to właśnie rozmawiać na discordzie. Najczęściej uczęszczanym przeze mnie serwerem na naszej sieci są discord oraz only awp #1 (top 3 toptime). No i co jeszcze, zazwyczaj lubię poznawać nowe osoby. Pozdrawiam ^ ^ 2 3 2 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2022 + wiek +/- podanie + Doświadczenie - Imo jeden opiekun jest wystarczająco. Niby wszytko na plus, lecz po tym co pokazałeś na mirku nie jestem przekonany co do twojej kandydatury. Na wielkie NIE 5 1 1 Odnośnik do komentarza
Donator J.Strzelcu Opublikowano 15 Sierpnia 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Wiek + Doświadczenie + Podanie + Chęci do rozwoju DISCORDA + Jeden opiekun już jest - JEstem Za Okresem Próbnym! Powodzenia! 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mati Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2022 (edytowane) Giga nie swego czasu wyzywales strefe od sciekow i patusiarni, nagle zachcialo ci sie byc opiekunem? - jak miales flagi na mirku to mutowales/kickowales swoich adminow za to, ze sobie beke krecili z Ciebie, jako opiekun na discordzie swoich adminow tez bedziesz wysylac na przerwy? albo ich wyrzucac z dc?- hipokryta - pozdrawiam Edytowane 15 Sierpnia 2022 przez BellaCiaoo 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka _Żelkowa_ Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Wiek + Chęci do pomocy + Doświadczenie + Potrafisz się dogadać z ludźmi na Dc + Bezkonfliktowy + Pomocnym + Jestem na TAK 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2022 na tak +wiek +aktywność +doświadczenie +podanie 1 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2022 + wiek + aktywność - Staż dla mnie za mały jak na opiekuna - Nie potrzebujemy drugiego opiekuna który nie zna się na botach +/- Podanie ale mnie nie przekonuje Jestem na nie posiedz się jeszcze chwile na adminie i później jeszcze raz próbuj. 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2022 +aktywność +podanie +wiek +udzielanie się na dc -jest już opiekun Jestem za OKRESEM PRÓBNYM 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 @ Trivor @ Andrzej. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Przyjmuje na okres próbny. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi