Marves Posted December 12, 2018 Share Posted December 12, 2018 Witam. Przychodzę tutaj z prośbą/propozycją, aby dodać do wymagań na admina w dziale każdego serwera taki punkt jak "Musisz posiadać taki sam nick jak na forum", dlaczego? Gdy jakiś użytkownik pisze prośbę o ub, a admin banujący ma inny nick na serwerze, a inny na forum to wtedy pojawia się problem jak na przykład dla mnie. 3 Link to comment
YepHacker Posted December 12, 2018 Share Posted December 12, 2018 (edited) Zgadzam sie z @Ar0n Plusik Dla Ciebie. Edited December 13, 2018 by YepHacker 1 Link to comment
Użytkownik `BLA BLA BLA Posted December 12, 2018 Użytkownik Share Posted December 12, 2018 Fakt, przydało by się dodać taki podpunkt a aktualnym graczom zmienić nicki dotychczasowe jeżeli mieli inne niż w grze Link to comment
Użytkownik Bad Boy Posted December 13, 2018 Użytkownik Share Posted December 13, 2018 Może nie taki sam, ale przynajmniej podobny do tego co na serwerze powinien posiadać na serwerze. Oczywiście propozycja na + 1 Link to comment
Użytkownik F4NTOM Posted December 13, 2018 Użytkownik Share Posted December 13, 2018 Jestem za Link to comment
Użytkownik Jasiek Posted December 13, 2018 Użytkownik Share Posted December 13, 2018 Rowniez jestem za,Sam właśnie o tym mialem pisac Link to comment
Zasłużony Brancu Posted December 16, 2018 Zasłużony Share Posted December 16, 2018 Jestem jak najbardziej za. Denerwująca jest rozbieżność nicków w grze / forum. +1 Link to comment
AdeK Posted December 16, 2018 Share Posted December 16, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Propozycja Przyjęta. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts