Użytkownik∙ Marves Opublikowano 12 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Witam. Przychodzę tutaj z prośbą/propozycją, aby dodać do wymagań na admina w dziale każdego serwera taki punkt jak "Musisz posiadać taki sam nick jak na forum", dlaczego? Gdy jakiś użytkownik pisze prośbę o ub, a admin banujący ma inny nick na serwerze, a inny na forum to wtedy pojawia się problem jak na przykład dla mnie. 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ YepHacker Opublikowano 12 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 (edytowane) Zgadzam sie z @Ar0n Plusik Dla Ciebie. Edytowane 13 Grudnia 2018 przez YepHacker 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `BLA BLA BLA Opublikowano 12 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Fakt, przydało by się dodać taki podpunkt a aktualnym graczom zmienić nicki dotychczasowe jeżeli mieli inne niż w grze Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bad Boy Opublikowano 13 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Może nie taki sam, ale przynajmniej podobny do tego co na serwerze powinien posiadać na serwerze. Oczywiście propozycja na + 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik F4NTOM Opublikowano 13 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Jestem za Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jasiek Opublikowano 13 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Rowniez jestem za,Sam właśnie o tym mialem pisac Odnośnik do komentarza
Zasłużony Brancu Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Jestem jak najbardziej za. Denerwująca jest rozbieżność nicków w grze / forum. +1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Pietrek90 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Jestem za ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 16 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Propozycja Przyjęta. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi