Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - mrocznyzozo

mrocznyzozo

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: mrocznyzozo
Nick admina banującego:  _ziemniak1
Dostałeś bana, gaga czy muta?: ban
Czas oraz data bana: perm
Serwer na którym dostałeś bana: ★ StrefaSkilla.pl ★ [MIRAGE #2]
Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Grałem se normalnie i dostałem bana za wh tak napomne że mam włączonego faceit ac (zdjęcia w załączniku)
Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:588638871&advType=steamid&Submit
Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199137543470/
Wycinek z konsoli po wejściu na serwer:  
###########################################
Nazwa serwera: ★ StrefaSkilla.pl ★ [MIRAGE #2] ★ | TR128
Nick: mrocznyzozo
Data nadania bana: 18/08/22 15:47:25
Data zakończenia bana: 18/08/22 15:47:25
Długość bana: 0 minut
Powód: wh
Admin: _ziemniak1

###########################################
 no generalnie myślę że false ban ;/////////////////

ub1.png

ub2.png

• Ha ha 3
  • Użytkownik

albo tutaj godzina o której grałem ostatnio na serwerze faceit i waszym serwerem 

ub3.png

• Ha ha 1
  • Użytkownik

W tym czasie było koło 10 osób i w tym @ Virtuo$o .  Konto oskarżonego ponad 100 godzin i bodajże bez prime.  Była jedna z kilku podejrzanych sytuacji jak  wychodząc z pałacu od razu celowałeś w przeciwnika który był na shorcie. Kolejna sytuacja to jak byłeś na bombside b z awp lub ssg 08 a przeciwnik na shifcie szedł z jungle do kuchni i ty w idealnym momencie (chyba ze masz tzw. timing) zrobiłeś zoom nie wiedząc , nie słysząc i strzeliłeś. Strzał był niecelny ale skąd mogłes wiedziec ze on tam jest. Wspólnie z @ Virtuo$o  oglądaliśmy go przez jakiś czas i wydawał się nam podejrzany. Dlatego mrocznyzozo otrzymał ode mnie bana za wh. Nie mam żadnych screenów oraz demek ale mam świadka który tez jest adminem. 

drugie konta z vac .....

steam.png

Edytowane przez _ziemniak1
konto z vac
  • Użytkownik
1 godzinę temu, _ziemniak1 napisał:

W tym czasie było koło 10 osób i w tym @ Virtuo$o .  Konto oskarżonego ponad 100 godzin i bodajże bez prime.  Była jedna z kilku podejrzanych sytuacji jak  wychodząc z pałacu od razu celowałeś w przeciwnika który był na shorcie. Kolejna sytuacja to jak byłeś na bombside b z awp lub ssg 08 a przeciwnik na shifcie szedł z jungle do kuchni i ty w idealnym momencie (chyba ze masz tzw. timing) zrobiłeś zoom nie wiedząc , nie słysząc i strzeliłeś. Strzał był niecelny ale skąd mogłes wiedziec ze on tam jest. Wspólnie z @ Virtuo$o  oglądaliśmy go przez jakiś czas i wydawał się nam podejrzany. Dlatego mrocznyzozo otrzymał ode mnie bana za wh. Nie mam żadnych screenów oraz demek ale mam świadka który tez jest adminem. 

to nie jest moje jedyne konto xD

co ma jedno do drugiego nawet nie znasz histori tych kont i gówno cie to obchodzi to nie jest żadna podstawa poza tym WIESZ CO TO FACEIT AC ? już na samym tym dowodzie powinieneś mi dać ub a po 2 jest cos takiego jak sprawdzanie pleców a poza tym wtedy było only bs b wystarczy użyć mózgownicy bodajże 4vs1 sytuacja 1 patrzy apsy kolejny shorta to patrze kuchnie a jak to nie jest to o czym pisze to nwm bo to było godzine temu XD

Jak nie wiesz to masz tu napisane czyli w skrócie nie miałem jak odpalić cheatów ...

FACEIT Anti-cheat is a client and server-based system designed to detect players who are running cheat software that aim to give an advantage in the game.

Edytowane przez mrocznyzozo
ps.
  • Użytkownik
2 minuty temu, mrocznyzozo napisał:

image.png

jak widać prime mam ranga sie nie liczy bo spadam specjalnie i nie gram gówno mmów . Poproszę o ub 

• Drako zmienił(a) tytuł na [ODWOŁANIE] - mrocznyzozo
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]