Użytkownik∙ NONSTEAMJAKBYKTOPYTAL Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Nick z CS: non steam / jakby kto pytal Admin banujący: koroner Serwer: dd2 Data zdarzenia: 18.08.2022 Opis sytuacji: gram gram i ban Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): AMXBans: Gm 1.6 - Lista Banów - Szczegóły (strefaskilla.pl) Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): nie posiadam Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 @ OroKoroner 24h Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ NONSTEAMJAKBYKTOPYTAL Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 (edytowane) https://www12.zippyshare.com/v/aUL6P26z/file.html To to? 30 minut temu, OroKoroner napisał: Przeglądnij folder cstrike - tam powinno być demko. #edycja 1 @ NONSTEAMJAKBYKTOPYTAL Tak - już przeglądam. #edycja 2 - A więc tak - kolega zastopował demko, co jest zabronione "Demo playback stopped", chcąc, aby nie wyszły spalone czasówki. Nic nie stopowałem. Nawet nie wiedziałem że demo się nagrywa ... Edytowane 18 Sierpnia 2022 przez NONSTEAMJAKBYKTOPYTAL Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 @ NONSTEAMJAKBYKTOPYTAL spakuj to demko do pliku .rar @ OroKoroner demo działa. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ NONSTEAMJAKBYKTOPYTAL Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 (edytowane) https://www120.zippyshare.com/v/JY8g2wmG/file.html tak? @ LAN_CIECHOCINEK2K2 To już chyba do admina bo co ja mam do tego innego nie mam @ LAN_CIECHOCINEK2K2 Edit 2: Ja nie zacząłem nic nagrywać o 14 i to pod nazwa waszego serwera czyli zrobil to koroner, a bana dal kilka godzinb pozniej widocznie .. Jak to wygląda tak że admin klika w amxmodmenu nagrywanie gracza, a później go automatycznie banuje to kompletnie nie wiem co tu się odjebało, a adminowi nagrywa się też jakies demo czy coś? Edytowane 18 Sierpnia 2022 przez NONSTEAMJAKBYKTOPYTAL Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 6 minut temu, NONSTEAMJAKBYKTOPYTAL napisał: @ LAN_CIECHOCINEK2K2 To już chyba do admina bo co ja mam do tego innego nie mam Przecież to u Ciebie się demo nagrywa, nie u admina Cytat Ja nie zacząłem nic nagrywać o 14 i to pod nazwa waszego serwera czyli zrobil to koroner, a bana dal kilka godzinb pozniej widocznie .. Przecież dostałeś bana jak byłeś na serwerze. Demo Ci się nagrywa automatycznie u Ciebie przy każdym wejściu na serwer. Brak odpowiedniego dema = brak ub. 24h na ewentualnie wrzucenie i tyle. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ NONSTEAMJAKBYKTOPYTAL Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Skoro się nagrywa automatycznie to się nadpisuję czyli nagrywa się cały czas pod taką samą nazwą to wytłumacz mi proszę jak ja mogłem to ominąć że ostatnie demo nagrało się o 14, a ja sobie dalej grałem, możesz to wytłumaczyć w takim razie? Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Przerzucić z folderu na np. pulpit, żeby mieć jakieś demo w razie czego. Sprawdzałem HLTV, byłeś około 17:30 na serwerze. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ NONSTEAMJAKBYKTOPYTAL Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 NIc nie czaje, w takim razie macie pobugowane, zamykaj to, jebac ten serwer 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi