Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Adikv Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 (edytowane) Nick podejrzanego: W/S/A/D Nazwa Serwera: OM#2 SteamID/IP: STEAM_0:0:50931620 Data i godzina: 12.08 Link do dowodów(Demko,SS,itp): https://drive.google.com/file/d/1Oqt3vwFmDl2GJPtpsB0qRp-LJO0YGsm-/view?usp=sharing Rozpisanie Dowodów: 4:3 - kill ze standardu - peekując z pałacu sprawdził jg OMIJAJĄC SCHODY, zrobił killa z drewna i nie sprawdzając nic innego peekował odrazu na standard (nie było o nim infa więc mógł stać wszędzie, jak chociażby schody) 4:4 - stoi w conectorze, czekal az peeknie z lewej chociaz nie mial o nim infa (mogl stac w jungli lub na schodach), robiac dwa kille nie sprawdzil nic (np. site'u, pod drewnem, tetrisa czy chociazby na blisko rampy gdzie byla paka), lecial poprostu przed siebie jakby wiedzial ze ostatni ucieka 5:7 Wchodząc shorta sprawdziłem edwarda, okienko w kuchni i prawą strone site'u, gdy podchodziłem pod site dostałem pinga (którego nie widać na demku) że jeden stoi na ninjy (widać że ta osoba sie tam wcelowywuje), zrobiłem killa. Gdy ja byłem site drugi wchodził kuchnie to on też tą kuchnie patrzył (nie było infa że stoi w kuchni), więc równie dobrze mógł stać pałac albo iść shorta (ŻEBY NIE PATRZEĆ TYCH SAMYCH POZYCJI) 6:8 - wchodząc do pałacu zrobił dziwny ruch obok osatniego z tt + gdy już był na tych schodkach w pałacu, gdy przeciwnik się obrócił nagle się zatrzymał, a gdy znów się obrócił zaczął iść nie zatrzymując się już w ogóle 8:7 - paka A, kampi przed B jakby wiedział, że ktoś tam stoi, gdy się ruszył słyszał że ktoś biegnie od shorta (patrzył car, ale skąd wiedział, że ta osoba ma 2 skoki i wskoczy na balkon [CELOWNIK WYŻEJ NIŻ NA GŁOWE OSOBY KTÓRA SKACZE POD BALKONEM] 8:8 - zawahał się przy peeku na jungle (wychylając z pałacu robił a-d, a-d ale go nie widział, mimo to puki ct nie uciekł nie wyszedł z pałacu) 8:9 - wchodząc midem, już z boxów zamiast rzucić molo na okno, na które chciał rzucić, zmienił zdanie i rzucił na shorta (jeden zajął A, ale nie było infa że okno jest czyste), poza tym jeśli paka idzie na B to po co ten molotov? 9:10 - będąc w conectorze zrobił jednego killa, rzucił flesha wrócił do cona i zamiast sie rozejrzeć czy nie ma jednego na schodach lub po prawej stronie na jungli, peeknął bezpośrednio na LEWĄ STRONE palących (jakby po prawej nie mógł stać), przed następnym killem zamiast patrzeć lewą strone albo już PODCHODZIĆ POD SITE (smoke na prawą strone palących) wolał stać w conie i patrzeć na smoke'a z którego wyszedł przeciwnik 10:11 zamiast popatrzeć pod schody (czego w ogóle nie zrobił), patrzył przez ściane i smoke'a na drewno. Potem patrząc ct zrobił killa bo słyszał jak pod niego podchodzi przeciwnik, ale gdy długo już nie było 2 z tt, to zamiast popatrzeć plecy ruszył NA KOSIE na B), gdy paka już zaplantowana na b gdzie ostatni mógł stać wszędzie (w kuchni tylko nie wychylając czy nawet w okienku), zaczął ładować i skoczył przed okienkiem widząc ostatniego z tt, ja z myślą że tt też go widział to napewno zmieni pozycje, nie nie zmienił i ct zabił wychylając wprost na głowe przeciwnika. 11:11 - przed obejrzeniem tej rundy zalecam zadać sobie pytanie "którą część palących skanujesz? (lewo, środek czy prawą stronę)" - stojąc w conie skanował palące wprost w miejsce gdzie stoi przeciwnik (nie, to nie był środek), stojąc na wyjściu z jungli zamiast trzymać broń, stał z kosą "bawiąc się z nim" (tzn. enemy podchodzi, on sie odsuwa przy czym żeby chociaż celował przed siebie w jakąś pozycję, nie on celował w ściane) 14:11 - paka w apsach, nie było infa gdzie, kto stoi więc mogli być wszędzie - wchodząc do kuchni nic nie sprawdził (w tej rundzie nawet exitu), przeskoczył jedynie okienko, jednak gdy podszedł do exitu, widać było że zrezygnował i chciał iść do okna? Wrócił się do exitu wpatrując się w ławke gdzie stał przeciwnik, nie sprawdził site'u i rogu po prawej stronie, stojąc przy site dziwnie wcelował się w głowe przeciwnika, a potem obniżył celownik skanując w inne miejsce, podchodząc edward miał zamiar skanować, dziwnie się rozmyślił i poszedł rzucać molo (jeśli ktoś napisze poniżej, że to oczywiste że będzie stał przy pace, to skąd w takim razie wiedział o tym z ławki nie mając infa 15:12 - nawiązując do rundy 8:7, w tamtej rundzie kampił i sprawdził fotel w apsach, a tym razem nie sprawdzając nic, wszedł "jak do siebie" (nie wiedział jeszcze że okienko NIE JEST rozbite, więc podchodząc te apsy używając shifta każdy by już wiedział że jest ktoś pod B), dla niektórych rozbite okienko oznacza że ktoś jest na site, nie że był lub robi ninje dlatego nierozbite okienko to powód do tego żeby wejść na site i niczym się nie przejmować, mimo że zabił jednego z okienka KTÓRY GO NIE ROZBIŁ. Coś od siebie: Pisze to zgłoszenie, ponieważ nie mam zamiaru siedzieć na sm_hide całej mapy i czekać aż osoba którą podejrzewam o cheaty zrobi jedną dziwną akcje, tymbardziej że może wiedzieć że ją oglądam. Prosze nie pisać mi że każda z tych pozycji ktora opisałem powyżej (np standard czy ninja), sa popularne, bo każda z pozycji na site jest popularna (np. stanie za site'm B przy nierozbitym okienku) Edit1: Do drako:) 2:3 - czyli jeśli słysze kroki osoby której nie widze, to lece za nim celownikiem przez ściane, czy wcelowywuje sie w jedną pozycję z myślą że tam peeknie i go zabije? 4:3 - tak jak wyżej pisałem, popularną miejscówką może być każda, chociażby ninja więc to nie jest żadna odpowiedź na tą sytuacje 5:7 - "całą reszta sprawdził już teammate" otóż nie, ominąłem apsy, car i ławke gdzie te pozycję są popularne jeśli słyszymy że ktoś idzie od shorta, ale skoro jeden idzie od ct do kuchni a ten sie patrzy na tą kuchnie jakby wiedział że jest tam last to chyba jest coś nie tak? mógł popatrzeć apsy gdy plantowałem, już nie wspominając o pingu który dostałem na jedną pozycję (mianowicie wcelowywał się tylko tam gdzie byli przeciwnicy) 6:8 - zamiast ustawić celownik tak, żeby przy peek'u było widocznie jakieś miejsce, on zrobił ruch obok jego głowy. Podchodząc bliżej terro sie obrócił a ten sie zatrzymał, gdy on sie obrócił to ten ruszył. 8:7 - jeśli skaczemy na carze to widać jedynie punkt głowy, w tej sytuacji osoba którą zgłosiłem spodziewała się że przeciwnik będzie wyżej (CELOWNIK NIE BYŁ NA PUNKCIE GŁOWY TYLKO NA CIELE) 8:8 - jeśli kogoś widzimy kątem oka, wracamy do pozycji w której był przeciwnik tak samo było i tu, tyle że na demku bez x-ray'a nie widać przeciwnika 8:9 - only b dlatego to powód żeby rzucać palaka do tego leddera? myśle że na wh nie pisze dokładnej pozycji gdzie i kto stoi 9:10 - przypadkiem też było to że słyszał że tt podniósł broń, chciał rzucić palaka do okna ale sie rozmyślił jakby wiedział że jednak tam nie idzie? Nie rozumiem co tu jest przypadkiem, to że bezpośrednio sprawdził miejsce gdzie jest przeciwnik nie zwracając na inne pozycje uwagi? 10:11 - nie było only b, było 5 ct, poza tym jeśli ktoś idzie ct, jest duża możliwość że idzie na plecy to to nie powód żeby chociaż raz sie obejrzeć? Jak poleciał to z kosą a nie z m4 żeby sprawdzić czy już go w jungli nie ma 11:11 - skoro nie zdążyłby przebiec ct co jest dość oczywiste, to czemu nie skanował dość normalnej pozycji do skanu tylko idealnie w przeciwnika? 14:11 - jak nikt nie będzie siedział w kuchni? skoro siedzi na ławce to równie dobrze może siedzieć w kuchni, myśle że to logiczne że może być wszędzie. 15:12 - a czyli jeśli ktoś stoi w oknie ale krata nie jest rozbita to znaczy, że okno jest puste? nie, do okna można wejść idąc przez A, tak samo w przypadku okna na b, można przez nie przejść NIE ROZBIJAJĄC GO, ale będąc przy twojej teorii że każdy kto wchodzi na B automatycznie niszczy drewno, to dlaczego jeden z ct stał w tym okienku nie rozbijając go? pewnie mi odpowiesz że ct słyszy ich na site ale nie chce robić hałasu, więc tak samo w przypadku początku rundy idąc na B NIE KAŻDY rozbija drewienko tymbardziej jeśli jest sam na site, robiąc ninje, rozbijając drewienko słychać to w tv jak coś Edit2: czyli twoim zdaniem sadzik np. ping na miejsce gdzie jest enemy i wcelowywanie sie w drugiego jest normalne? spoko xd Edytowane 23 Sierpnia 2022 przez Adikv 9 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 21 Sierpnia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 2:3 - Mógł być przypadek, słyszał kroki -B 4:3 - Jest to raczej dość popularna miejscówka do stania -B 4:4 - Słyszy typa z lewej, ale nie wiem czemu biegnie za nim, raczej nie słyszał +/-B 5:7 - Całą resztę sprawdził już teammate, to po co ma sprawdzać te same pozycje, ninja jest bardzo popularna, zwłaszcza na serwerach gdzie są 2 skoki, pingował pewnie żeby nie zapomniał sprawdzić -B 6:8 - Nie rozumiem -B 8:7 - Tez nie rozumiem -B 8:8 - Tez nie rozumiem, a head na carze normalny -B 8:9 - Nie wiem skąd ta zmiana decyzji, może było only b, poza tym rzucił to do laddera a nie pod ciebie, więc raczej -B 9:10 - Pierwsze można zaliczyć jako przypadek, 2 dość nie typowa pozycja do stania, ale nie jest podejrzana -B 10:11 - Było only b, koleś z paka poszedł ct i długo go nie było, śmiało można założyć, że poszedł plantować, kuchnie sprawdził normalnie, czemu tak przebiegł, nie wiem, ale raczej nie jest to podejrzane, reszta też wygląda całkowicie normalnie -B 11:11 - No raczej dość normalne, że sprawdza najpierw krzesło, enemy nie zdążył by przebiec do prawej, raczej normalny skan, nie mógł wiedzieć, że pobiegł ct to go szukał, enemy nie miał paki to czekał aż go skróci -B 14:11 - Nie wiem co w tym dziwnego, 1 jest short 2 skrócił apsy, gdzie ma pake, raczej nikt nie będzie siedział w kuchni, te skupienie się na ławce takie trochę male +/-B, nie wiem czemu zrezygnował z skanowania, ale nic w tym podejrzanego -B 15:12 - Nic nie sprawdza pewnie dla tego, że okienko jest nie rozbite, często jest to oznaka, że nikogo tu nie ma (sam tak często robię), było molo to się nie bal, bardzo ładna zagrywka, raczej nikt się nie spodziewa, że ktoś wejdzie w molo -B Ja już to demko oglądałem wcześniej i werdykt jest dla mnie jasny. @ SADZIK @ svx. Do dzieła. 1 1 5 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SADZIK Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 14:11 jedynie +/-b za ten focus na lawke Reszta -b Krecil dobre staty, bo gra jak pusia, a wy tam hektolitry lez wylewacie. 1 1 6 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Genji Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 (edytowane) Przepraszam, że dodam coś od siebie pod tym postem ale tego nie da się nie zauważyć. To co piszecie pod tematami z UB to jest tragedia. Widać braki w kulturze/zachowaniu jak i odpowiednie umiejętności w sprawdzaniu graczy podejrzanych. Jeśli ta Sieć dalej będzie się utrzymywać w takim stanie z danym UBT.. to gwarantuję, iż pod upadnie na reputacji oraz popycie jaki możecie zyskać. Edytowane 23 Sierpnia 2022 przez Genji 1 4 4 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik svx. Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Przeanalizowałem demko i zgadzam się z Drako, nie mam nic do dodania. 1 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 23 Sierpnia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Wychodzi na to, że gracz jednak czysty. 1 3 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 23 Sierpnia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi