Użytkownik smajli´'^ Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 1. Twój nick: smajli 2. Nick oskarżonego: @ OroKoroner 3. IP/SID oskarżonego: admin 4. Data i czas zdarzenia: ogolnie 5. Powód skargi: Zbyt duzo ilosc nieslusznych banow 6. Opis sytuacji: Oro Koroner daje za duzo banow za "demko" / "czitowanie", ktore za niesluszne. Tym o to szkodzi sieci poniewaz jestem pewien ze wiekszosc czystych graczy nie ma checi wstawiac temat na forum po paru minutach gry na serwerze. Po prostu gracze znajde sobie inna siec. 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): Dane z bansa dd2 (wzialem pod uwage jedynie powod "wstaw demko") 75.41% banow Oro Koronera sa niesluszne, mam nadzieje ze admin przemysli swoje zachowanie i nie bedzie banowal kazdego po paru minutach gry. 2 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 1333333 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Zgadzam się z Tobą smajli, admin się ledwo rusza (no offence) xd i banuje każdego 1 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Nawet poruszałem ten temat na grupie administracyjnej parę dni temu, chociaż tam chodziło mi o samą ilość banów (jakichkolwiek czy to permy czy 5minutowe). Jak grałem na innym steamie (na którym również dostałem od Ciebie bana, imo zupełnie bez powodu) hitem było jak ktoś dostał bana 5 minutowego za bycie przed trupem po 1:15 przy czasie 1:14. Dosłownie jakbyś czekał, żeby tylko kogoś udupić. Parę takich akcji było... Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu. Skargę przyjmuję. Trzeba iść w jakość, a nie ilość. 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi