Użytkownik Adikv Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Nick: Adik Z jakiej rangi rezygnujesz?: Admin Powód rezygnacji: Ubt Do drako - pisze to bo jedynie chce ci odpowiedzieć na to co napisałeś pod jednym z odwołań, mianowicie napisałeś do mnie żebym nauczył się pisać co oczywiście mnie nie boli tymbardziej że chodzi o gre. Chodziło ci o przytoczenia "słyszałeś że rzuca smoke'a" "peek na ct akurat w miare normalny", pisałem to oczywiście dla jasności ponieważ wiem jak tam w ubt macie xd. Gdy wysyłam ci demko a ty mi odpisujesz "nie rozumiem" to jak mam w takim razie pisać jak nawet takie rzeczy nie są dla ciebie jasne? Oczywiście ci nie groże ani nic ale chce ci życzyć żebyś nie był zawsze taki pewny siebie przez internet, żebyś nauczył się czytać ze zrozumieniem i sprawdzać:) 1 1 8 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 o kurde :O 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Mocno, mocno haha "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi