Użytkownik Jakubix Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 (edytowane) Twój nick na serwerze:Fan Igora(mialem 1s2k kubus) Nick admina banującego: Drakoo Dostałeś bana, gaga czy muta?:bana Czas oraz data bana:29/08/22 22:03:39 Serwer na którym dostałeś bana:Surf + RPG Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz):gadalem sobie z kolega na serwie i nagle dostalem kicka z serwera z powodem:usun reklame,wiec wszedlem na serwer nie przejmujac sie tym wszedłem na serwer i zaczalem dalej grac,bo nie zdawalem sobie sprawy ze moge dostac za to perma w sumie nie wiem dlaczego sie tak zachowalem i nie usunalem tej reklamy,lubie ten serwer i chcialbym tam spedzic jeszcze duzo czasu i hajsu,chcialem kupic 8k monet i vipa na zawsze. @ Admin CS:GO SURF+RPG zrozumialem swoj blad wiec nadal bedac na serwie wszedlem w edycje profilu zeby usunac ten przydomek. I nagle dostalem perma. Rozumiem moj blad i moge wam obiecac ze jezeli mnie odbanujecie ten blad sie nie powtorzy. pozdro Link do Sourcebansa z twoim banem:https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:520353619&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199000972967/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer:załącze ------ Edytowane 30 Sierpnia 2022 przez Jakubix Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 5 minut temu, Jakubix napisał: dostalem kicka z serwera z powodem:usun reklame,wiec wszedlem na serwer zeby wyjasnic to z adminem ze to nie jest reklama,gdyz dla beki sam sobie tak ustawilem,napisalem ze to nie jest reklama 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik _BEYON_ Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Dajcie mu ub Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 30 Sierpnia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Pisałem ci na czacie żebyś usunął reklamę z nicku - brak reakcji, dostałeś kicka - wszedłeś na serwer i powiedziałeś, że to nie reklama, tylko dopisek do nicku XD. Jak ktoś chce, tu jest demko, na serwer wchodzę 11:00 akcja trwa z 2 minuty. https://e96.gotv.pro/srv65465/auto0-20220829-214949-45465644-surf_buzzkill2_zav_StrefaSkilla-___________StrefaSkilla.pl______SURF_RPG________TR102__1shot1kill.pl.dem.zip Skoro ja banowałem, to nie będę tego rozpatrywał. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jakubix Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 (edytowane) pisalem ze podczas zmieniania mnie zbanowales,i nie rozumiem dlaczego za takie cos sie dostaje perma? nie moge wejsc na zaden serwer bo pokazuje mi na kazdym ze mam takiego samego bana XD nie mozna dac bana np 7 dni czy cos? ================================================== dosyc duzo,tymczasem ty ktory wysla klipa ktory trwal 2 minuty no chlopie pierwszy raz sie przydarzylo no dobra ale perm to przesada dalbys na 7 dni i by sie juz nie powtarzala taka sytuacja Edytowane 30 Sierpnia 2022 przez Jakubix Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jakubix Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 (edytowane) dosyc duzo,tymczasem ty ktory wysla klipa ktory trwal 2 minuty no chlopie pierwszy raz sie przydarzylo no dobra ale perm to przesada dalbys na 7 dni i by sie juz nie powtarzala taka sytuacja Edytowane 30 Sierpnia 2022 przez Jakubix Odnośnik do komentarza
Użytkownik svx. Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Dostaniesz ub, następnym razem po prostu rob to co ci admin mowi. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik svx. Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi