Donator J.Strzelcu Opublikowano 30 Sierpnia 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 1. Imię: Oliwier 2. Wiek: 18 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Na forum siedzę praktycznie 24/7, ale jeśli nawet nie to mam powiadomienia włączone i jestem z wszystkim na bieżąco. 4. Co chciałbyś zmienić : Póki co nic bym nie zmienił, wszystko jest super na forum, i wszystko jest na swoim miejscu. 5. W czym chciałbyś pomóc: Po pierwsze chciałbym pilnować porządku i kultury aby panowała na forum. Chciałbym też pilnować porządku w tematach aby nie stały długo otwarte tylko jest zamknąć żeby nie stały niepotrzebnie otwarte. A także żeby każdy z użytkowników forum nie łamał regulaminu m.in pisanie postu pod postem, pisanie bezsensownych komentarzy itp , i oczywiście nie zapominając w pomocy administracji żeby zdjąć im trochę roboty i sam się zająć w porządkowaniu i pilnowaniu forum o czym już wyżej wspominałem. 6. Dlaczego akurat ty: Raczej znaczna część osób mnie zna na forum bo pełnie funkcję typera. Tak przechodząc do rzeczy to tak jestem osobą bezkonfliktową , miłą oraz kulturalną . Jedyne co jest moją mocną stroną to jest to że lubię pomagać ludziom i chciałbym się przyczynić bardziej do rozwoju tej sieci. Na forum raczej nigdy nie było ze mną problemu więc myślę że jako osobą aktywna i pomocna nadałbym się do tej roli. 7. Staż na forum: Od 7 Lutego 2022 roku 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Nie miałem okazji sprawdzić się jeszcze w tej roli , ale chciałbym spróbować czegoś nowego i pokazać się z jak najlepszej strony Wymagania: + Minimalnie 18 lat, - 10 dni online, + Minimalnie 300 postów, +/- Rozpoznawalność oraz aktywność, + Znajomość ortografii i zasad pisowni, + Wysoka kultura osobista, + Brak ostrzeżeń na koncie. 3 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 +wiek +pomocny +Bezkonfliktowa osoba Jestem za okresem próbnym Powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik _BEYON_ Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 +wiek - Teraz słaba aktywność + Bezkonfliktowa osoba + 1412 postów Minimalne tak! Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 +wiek +chęć pomocy - nie masz tych 10 dni na forum +znajomość zasad pisowni +bezkonfliktowy +rozpoznawalny +kulturalny Jestem na TAK Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 14 godzin temu, ^faux^ napisał: + Znajomość ortografii i zasad pisowni, 14 godzin temu, ^faux^ napisał: wszystko jest super na forum, i wszystko jest na swoim miejscu. itp , i oczywiście osobą bezkonfliktową , miłą oraz kulturalną . roli , ale Yikes. Do tego dość dziecinne zachowanie z podpierdalaniem nick'ów, avatarów i sygnatur. 14 godzin temu, ^faux^ napisał: Chciałbym też pilnować porządku w tematach aby nie stały długo otwarte tylko jest zamknąć żeby nie stały niepotrzebnie otwarte. A także żeby każdy z użytkowników forum nie łamał regulaminu m.in pisanie postu pod postem, pisanie bezsensownych komentarzy itp , i oczywiście nie zapominając w pomocy administracji żeby zdjąć im trochę roboty i sam się zająć w porządkowaniu i pilnowaniu forum o czym już wyżej wspominałem. To dlaczego nie reportujesz takich postów skoro zgaduję, że takowe widzisz (niby długo stoją). Na nie. 1 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 31 Sierpnia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Uważasz, że znajomość ortografii i pisowni jest u Ciebie na +? 16 godzin temu, ^faux^ napisał: Chciałbym też pilnować porządku w tematach aby nie stały długo otwarte tylko jest zamknąć żeby nie stały niepotrzebnie otwarte. Zdania składasz jak w podstawówce, a masz 18 lat. Na tyle zdań postawiłeś tylko 7 przecinków. Spacje przed znakami interpunkcyjnymi. Dodatkowo te akcje z kradzieżą dosłownie wszystkiego, co się dało. Żałosne. Na nie. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 27 Września 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi