Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 (edytowane) 1. Imię: Kacper. 2. Wiek:17 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na form: To zależy od dnia. Forum przeglądam całe kilka razy dziennie, zawsze mam odpalone je gdzieś w tle. 4. Co chciałbyś zmienić: Po pierwsze wywalić Andrzeja z rangi . Nie no tak naprawdę chciałbym zmienić, żeby jakieś konkursy częściej się odbywały. 5. W czym chciałbyś pomóc: W pilnowaniu porządku, bo nieraz są odklejeni ludzie o godzenie 24 i oczywiście dawać pomysły na konkursy. 6. Dlaczego akurat ty: Bardzo się jaram rangą typer, i to chyba widać bardzo lubię pomagać, żeby forum się rozwijało i ranga moderator, by mi na pewno tym pomogła. I myślę że jestem osobą miłą, bezkonfliktową, staram się też pomagać innym osobą które tego oczekują. 7. Staż na forum: Widać po lewej <------. 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Niestety nie, ale może będę miał tę możliwość. Wymagania: +/- Minimalnie 18 lat, - 10 dni online, + Minimalnie 300 postów, + Rozpoznawalność oraz aktywność, + Znajomość ortografii i zasad pisowni, + Wysoka kultura osobista, + Brak ostrzeżeń na koncie. Edytowane 30 Sierpnia 2022 przez Hana_Montana 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik _BEYON_ Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 +/- Wiek + 991 postów + Znany na forum + Pracowity , Pomocny +++++ Chce wywalić Andrzeja z rangi Nie no to taki mem Andrzej nie denerwuj sie my cie kochamy JESTEM NA TAK ! 1 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 +/- wiek +posty - nie masz 10 dni na forum +chęć pomocy +widać, że zależy +rozpoznawalność +kultura +brak warnów Jestem za okresem próbnym 1 Odnośnik do komentarza
Donator J.Strzelcu Opublikowano 31 Sierpnia 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Wiek -/+ no już prawie dorosły Kultura + Rozpoznawalny + Chęć pomocy + Jestem NA TAK! 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi