Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - trun demko

trun

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS:
Admin banujący: Oro Koroner
Serwer: StrefaSkilla.pl [ONLY DD2 #1] [Darmowy SVIP o Godzinie][Nowo Powiekszony Ranking][Medale | RANGI CS:GO | Awanse][Skiny CS:GO][Stattrack][Wygraj SVIP | /konkurs][Leczenie][FreeVipSteam] (de_dust2)
Data zdarzenia: 31 sie 2022 - 18:01:02

Opis sytuacji: wstaw demko
Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://ufile.io/pym41goy

voice_enable mam na 0 bo dziwnie zacina sie celownik gdy ktos mowi przez mikro  wiec nie mam w ogule infa i gram tylko na słuch i to chyba nic dziwnego ze skanuje tam gdzie słysze ? ty naprawde jestes adminem? :)

Edytowane przez trun
  • Zasłużony

6:11 - Przecież słychać skany i widać jak skanują ze środka. Skrajne czepialstwo moim zdaniem. -B 

7:33 - Dobra tutaj może trochę za wcześnie reakcja, ale też słychać jak przeciwnik podchodzi. Także +/-. -B/+B

7:41 - Jest takie coś jak radar. Mógł zauważyć jak ta "kropka" na radarze zniknęła z długiej, a jako, że całą rundę krył BS "A" po zgonie kolegi z teamu poszedł bronić długiej. -B. 

9:06 - -B 

9:14 - Ja nie wiem co ty oro w tym widzisz dziwnego xD Może stwierdził, że uj odpuszczę sobie B pójdę przykryje coś innego. -B 

9:37 - Wszystko słychać całą akcje z A. Proste, że mógł zacząć tam skanować. Całego magazynka wpierw nie trafił.. -B 

9:42 - Ja wierzę. Szybki flick na model. Czysta reakcja. -B 

9:50 - Wszystko słychać. Nawet nie wcelował się w model sam nie wiedział gdzie dokładnie przeciwnik jest. -B 

10:53 - Zwykły skan. Sam nie raz skanuję te pozycję w górnym. -B 

11:07 - Słaba interpretacja serio nic podejrzanego xD -B 

Dla mnie nic tutaj nie ma. Clear. 

Czekamy na jeszcze jednego UBT.

Edytowane przez Krip
  • Super 1

spacer.pngspacer.png

6:11 B-

7:33 Zwykły prefire, strzelony nigdzie. Nawet nie był blisko gracza który wybiegł. B-

7:41 To, że ty nie patrzysz to nie znaczy, że nikt nie patrzy B-

9:06 B+/-

9:14 Strzały na midzie słychać bez problemu, skoro na b jest spokój i tylko skanują to po co ma tam siedzieć? Zresztą... to nawet nie jest ten sam gracz, który dostał obrażenia w górnym B-

9:37 B-

9:42 B-

9:50 B-

10:53 B-

11:07 B-

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]