Użytkowniczka _Żelkowa_ Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 ODPOWIEDZI @ Kacperek [P] Czy dalej oglądasz teletubisie? [O] Już nie [P] Czy masz prawo jazdy? [O] Nie mam prawka. [P] Czy chcesz do mnie przyjechać? [O] A po co niby? [P] Co powiesz na wspólny trening? [O] Odpada wole sama ćwiczyć. [P] Dlaczego taka patola na discordzie? [O] Bo Ty tam jesteś @ OroKoroner [P] Z pod jakiego znaku zodiaku jesteś? [O] Znaku byka. [P] Ile kaw dziennie już pijesz? [O] Aktualnie zeszłam do 1/2 kawy dziennie [P] Jaki jest twój ulubiony kolor? [O] Mam dwa ulubione jest to czarny i zielony [P] Kogo najbardziej lubisz z forum? [O] Aj jest kilka osób które lubię za dużo by tu wymienić. @ michuu [P] Skończysz się na mnie drzeć? [O] Nie skończę [P] Pijesz dużo mleka? [O] Nieeee. [P] Kogo teraz shipujesz na forum? [O] Nie powiem [P] Skończysz godoć głupoty ruda? [O] Ja nie gadam głupot Kanalio!!! @ Animeq [P] Jaki masz kolor oczu? [O] Zielono-szare. [P] Jaki jest twój ulubiony napój? [O] Sok pomarańczowy. [P] Jaka jest twoja bajka z dzieciństwa [O] Tom & Jerry. [P] Pepsi czy Cola? [O] Mało gazowanego pije ale wole Pepsi. [P] Jaki jest twój ulubiony smak chipsów? [O] Zielona cebulka [P] Kiedy masz urodziny? [O] 17 maj. [P] Masz jakieś zwierzątko? [O] Tak. Dwa piesełki. [P] Jaka jest twoja ulubiona osoba na forum? [O] Za dużo by wymieniać. [P] Skąd pomysł na nick "RudziaA"? [O] W skrócie ze strony oraz grupy Vixiarskiej i trochę przez włosy. [P] Uprawiasz jakiś sport? [O] Nie. @ Torf [P] Skąd jesteś? [O] Łódzkie tyle Ci wystarczy by wiedzieć [P] Ile masz lat? [O] 22 lata już [P] Kogo z forum lubisz najbardziej? [O] Pisałam wyżej. Za dużo do wymieniania. [P] Kogo z forum najbardziej nie lubisz? [O] Są tu takie z 2/3 osoby których nie lubię. Nie będę oznaczać bo wiedzą że ich nie lubię [P] Kiedy pijemy? [O] A masz 18-ście lat? Bo z dziećmi nie pije @ Hana_Montana [P] Kiedy Randka z @ ^Apple^ ? [O] Bawisz się w swatkę? I nie interere bo kici kici. [P] Kto ci zaproponował żebyś została opiekunem discord? [O] Tajemnica. Ja nie na spowiedzi [P] Kogo chcesz zbanować na forum? [O] Ciebie A serio to 2/3 bym zbanowała od razu [P] Oglądasz gale freak fight? (Fame, High League) [O] Nie. [P] Czy Andrzej powinien mieć @Head Admin [O] Według mnie tak @ _BEYON_ [P] Czy @ OroKoroner ma szanse mieć moderatora? [O] Wydaje mi się że tak ale to nie ode mnie zależy. [P] Co sądzisz o @ Hana_Montana ? [O] Że jest ciumkowatym downem i potrafi czasem wkurzyć a wgl mało Cię to powinno interesować [P] Kto był lub jest najlepszym opiekunem dc? [O] No wiadomo że Ja Godna osoba na godnym miejscu [P] Co byś zmieniła na dc? [O] Coś napewno ale to w swoim czasie [P] Kiedy dodasz mojego bota tego tatsumati [O] Twojego? Nie widziałam żeby był podpisany. [P] Pizza czy Kebab? [O] Pizza Nominuje @ Animeq 1 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 3 minuty temu, RudziaA napisał: [P] Czy chcesz do mnie przyjechać? [O] A po co niby? Króciutko Apple o wszystkim się dowie, kacperek uwazaj 2 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 11 minut temu, RudziaA napisał: [P] Dlaczego taka patola na discordzie? [O] Bo Ty tam jesteś Zapomnij xdd 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 25 minut temu, RudziaA napisał: [P] Kiedy Randka z @ ^Apple^ ? [O] Bawisz się w swatkę? I nie interere bo kici kici. Hmm jednak jakieś tam szanse mam 2 1 1 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 52 minuty temu, RudziaA napisał: [P] Co sądzisz o @ Hana_Montana ? [O] Że jest ciumkowatym downem i potrafi czasem wkurzyć Nie no pisze rezygnacje 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik RĄSIA Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Nie żeby coś panowie ale @ RudziaA ma tylko jednego męża. 1 1 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 18 Września 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi