Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ZGŁOSZENIE] - sunnl3y //>>

fazzy2k

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick podejrzanego: sunnl3y //>>
Serwer: OM1
SteamID/IP: STEAM_0:0:628222971
Data i godzina: 11;30 31.08
Dowody (demko): https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=18928&download=auto0-20220831-113020-442994036-de_mirage-___________StrefaSkilla.pl______MIRAGE__1________TR128-1203.zip
Podejrzane momenty, rozpiska: 
już kiedys rozpisywalem demo z jego udzialem ale akcje typu : 

nie dały rady, dostał pare +B  w tym zgłoszeniu i dowody były nie wystarczające,

dzisiaj chwile wbił na serwer,szkoda ze gral tylko 10 min, ale nawet tyle wystarczylo, oczywiście gra na pewniaka, ultra szybkie strzały (nie uważam je za możliwe grając na czysto) +ferrari picki

demo z dzisiaj:
1;30 - no ja rozumiem ze mozna strzelic na sluch ale ja na predkosci 1/4 nie widze chlopa a ten juz mu strzela glowe po czym celownik leci w miejsce glowy przez sciane
5;15 - rozumiem tez ze sprawdzenie pozycji itp, perfidne wcelowanie sie w chlopa przez wychyleniem
6;13- samo to ze biegnie jak do siebie nie sprawdzajac ani schodow ani connectora, po tym jakis ferrari pick na typa w oknie, co to bylo? nie wiem, oczwyscie wchodzi wcelowany wczesniej mierzac przez sciane

mimo, że są to tylko 3 okresy czasowe myślę, że dopinając się i dopełniając do poprzedniej skargi wystarczą. 

Edytowane przez fazzy2k
  • Wow! 1
  • Sponsor
SPONSOR

1:30 - Lekko dziwne, mogła być wina demka, albo na słuch strzelał +/-B
5:15 - -B
6:13 - Connecta sprawdził, a schody sprawdził przy okazji kątem oka, poza tym był tam palak i gdyby ktoś miał tam być, już dawno by wychylił, peek na okno całkiem normalny, flick z scout'a raczej do zrobienia -B

Sunnly gra bardzo często na wyjebce i nie sprawdza wszystkiego, więc takie akcje jak z 6:13 to nic nowego.

56 minut temu, fazzy2k napisał:

mimo, że są to tylko 3 okresy czasowe myślę, że dopinając się i dopełniając do poprzedniej skargi wystarczą. 

Poprzednie zgłoszenie jest z przez ponad 4 miesięcy, ciężko brać je pod uwagę. Szczególnie, że teraz dałeś tylko 3 czasówki.

• Lubię to! 1

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]