Premium NetaO RIP Opublikowano 3 Września 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 1. Imię: Wiktor 2. Wiek: 21 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Na forum zaglądam praktycznie codziennie. Ile czasu spędzam? Różnie zależy od dnia, ale staram się być ze wszystkim na bieżąco. 4. Co chciałbyś zmienić: Obecnie nie widzę potrzeby, żeby cokolwiek zmieniać, jeżeli wpadnę na jakiś pomysł podzielę się, nim. 5. W czym chciałbyś pomóc: W utrzymywaniu porządku na chatboxie, jak i w poszczególnych tematach, aby uniknąć zbędnych kłótni i wyzwisk. Poza tym w podstawowych obowiązkach moderatora, czyli zamykanie tematów, przenoszenia tematów, gdy sytuacja tego wymaga oraz pomoc użytkownikom, gdy jest potrzebna. 6. Dlaczego akurat ty: Posiadałem już rangę moderatora tutaj na forum i wiem, z czym to się je. Jestem spokojną osobą, która sumiennie wykonuje swoje obowiązki i nie daje sobie wejść na głowę. Staram się nie wchodzić z użytkownikami w zbędne dyskusje, które głównie prowadzą do gównoburzy. Nie jestem doskonały też popełniam błędy, ale potrafię przeprosić. Z nikim na forum nie utrzymuję bliższego kontaktu, więc nie będzie problemu z byciem obiektywnym i o żadnym faworyzowaniu nie będzie mowy co myślę też jest ważne. Z moje strony mogę zagwarantować, że będę starał się najbardziej, jak tylko mogę, aby obie strony były zadowolone. 7. Staż na forum: 20.10.2019 - Miałem chwilę przerwy ale kilka miesięcy temu wróciłem do żywych i znów jestem aktywny. 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: tak tutaj na forum Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
yeezybeing michuu Opublikowano 4 Września 2022 yeezybeing Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Na TAK + doświadczenie na randze moda + wiek + osoba bezkonfliktowa + 10 dni jest nabite Raczej nie widzę minusów, myślę że na luzie na testa savitar mógłby wejść Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Premium _ramp4ge. Opublikowano 4 Września 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Napiszę wprost, nie znam Cię tak bardzo, może to jest już mój problem bo nie przesiaduje 24h na forum. To fakt Lecz widzę, że każdy *chyba* Cie poznaje lub zna. Moim zdaniem nie wspominać już o znajomości Ciebie. Nie będę pisał "Nie" bo byś ty i kilka osób wyśmiali. Dlatego Jako, że moderator będziesz posiadał pierwszy raz o ile uda Ci się. To jestem na Tak : + Wiek + Każdy Cie zna + Nie ma z Tobą problemów *to jest moje zdanie bo nie widziałem, żadnej skargi na twoją osobę* + Posiadasz rangę Typer, więc mogę wywnioskować, że dobrze Ci ufają. Dlatego, życzę powodzenia *Jestem trochę wypity i nie wiem co piszę. Ale jestem na Tak dla kandydata 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik noswer Opublikowano 4 Września 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 (edytowane) Jestem na TAK oczywiście na okres próbny + Wiek + Staż + Aktywność + Doświadczenie Pozdrawiam noswer Edytowane 4 Września 2022 przez noswer 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 27 Września 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi